Oef! Hij mag blijven.

Oef!  Er viel een steen van ons hart.
We leven wel in het koninkrijk der belgen, maar we waren er toch niet helemaal gerust in.  Belkacem blijft trotse drager van onze nationaliteit.

Ons aller visitekaartje, de belgische nationaliteit mag  Fouad Belkacem  niet afgenomen worden. Met dank aan Justitie. Een gelukkig man, die Belkacem.  Vooral omdat het betekent dat hij niet aan Marokko zal uitgeleverd worden.

Belkacem blijft Belg

Luimige Fouad met guitige blik in zijn oogjes mag blijven

Fouad Belkacem werd jarenlang ongemoeid gelaten. Justitie was niet geïnteresseerd en de politiek keek de andere kant op, zodat Belkacem ongehinderd zijn Sharia-netwerk kon uitbouwen. Belkacem en zijn aanhangers verstoorden debatten, schopten rel op straat en verspreidden haatvideo’s. Na de incidentrijke aanhouding van een moslima in boerka, riep Belkacem op tot geweld tegen de politie en de belgische staat. Een Franse sympathisant voegde de daad bij het woord, stapte op de trein en ging in Brussel een agente te lijf met een mes.

Dat was het signaal om – eindelijk – in te grijpen. Belkacem werd opgepakt en verdween achter de tralies. Justitieminister Turtelboom (Open VLD) legde meteen stoere verklaringen af. Belkacem zou voor een tijd achter de tralies gaan en ze zou zelfs laten onderzoeken of het mogelijk was om hem de belgische nationaliteit te ontnemen. Helaas blijkt dat niet te kunnen…
Belkacem heeft ook nog de Marokkaanse nationaliteit. En dat hem in Marokko ook nog een celstraf boven het hoofd hangt, kwam Justitie goed uit. Even zijn belgisch paspoort afnemen, op het vliegtuig zetten en terug naar afzender. Opgeruimd staat netjes. Simpel toch? Niet dus. Het Antwerpse parket onderzocht de piste en zegt dat het niet kan. De ontneming van de belgische nationaliteit “kan enkel in het geval van zeer ernstige feiten, gekoppeld aan een zware veroordeling.” En daar wringt het schoentje. Belkacem werd na een lang proces – met beroep en cassatie – veroordeeld tot 18 maanden cel en een geldboete van 550 euro. Die straf is onvoldoende om de nodige procedure op te starten, laat het parket nu weten.

Intussen is duidelijk dat Sharia4Belgium de grote motor is achter het ronselen van ‘Vlaamse’ moslimjongeren voor de jihad in Syrië. Misschien is dát feit ernstig genoeg. Of moeten zijn adepten eerst een dodelijke aanslag plegen in België?

Een terugblik over de man met een visie: na belgië, Nederland, Europa, het Witte Huis:

“Laten we de democratie opzij schuiven”

FT

8 gedachten over “Oef! Hij mag blijven.

 1. Ge ziet he , Fou-ad Belgacom heu Belkacem heeft altijd gedacht en aan zijn broeders verkondigd in een van zijn bergrede’s Je mag nooit twijfelen aan de goedheid en het begrip van Allah en zeker niet aan de Belgische Justitie . Toen wilde hij wijn veranderen in Muntthe maar dat lukte niet zo goed . Toen hij daarna probeerde over de Schelde te wandelen , verzoop hij bijna.

 2. Wat had men nu gedacht?? Het is nooit of nooit de bedoeling geweest van het belgische regime dat soort uit te wijzen, in tegendeel, hoe meer str.. op de mesthoop hoe beter. Bovendien staan de verkiezingen voor de deur en kan al wat het links is, het zich niet veroorloven om zelfs maar één moslim voor het hoofd te stoten, door een dergelijke uitwijzing van Fouad Belkacem. Voor het belgische regime is er maar één gevaar en dat is alles wat Vlaams en “echt-rechts” is. Vandaar ook dat men totaal niet geïnteresseerd is in de aanpak van de Syrië-strijders(=sic). Integendeel, hoe meer er vertrekken,(en er “ervaring” opdoen) en terugkomen hoe beter. Zij zullen immers het” embryo” vormen van de binnenlandse terreurgroepen, die in de eerste plaats ingezet zullen worden tegen “les sales flamins” en dit samen met het “linkse schuim van de straat” zoals de zo gezegde “anti-fascisten…”. Van een belgische regime dat crimineel en corrupt is tot op het bot, kan men immers niets anders verwachten. Ondertussen zit het “klootjesvolk” voor zijn T.V. te vegeteren, verblind door “brood en spelen”.
  Men zal dan uiteindelijk “ontwaken” in de hel, maar dan zal het te laat zijn.

 3. @ Lovenaar, Heel juist! Maar hoe zou het zijn moest er es eentje van ons een beetje „mossad“ spelen, in het juiste ogenblick doek over de kop , hup in den auto , en direckt over de grens!!!
  wie durft???

 4. Weeral een bewijs dat men niet zo fier moet zijn op de Belgische
  nationaliteit,gelijke welke boef die naar hier komt kan ze gratis krijgen.

 5. Ik vrees Lovenaar dat ge gelijk gaat krijgen. De Syrische misvormde strijders gaan inderdaad een embryo vormen voor terreur aanslagen en die zullen zeker niet gericht zijn tegen hun linkse broodheren

 6. Als men er nu eens werk van zou maken de dubbele nationaliteit af te schaffen. Wedden dat Fou-ad plotseling volbloed Belg zal zijn.
  En dat geval van zeer ernstige feiten gekoppeld aan een zware veroordeling heb ik aan de lijve mogen ondervinden. Omdat ik te lang in het buitenland verbleef werd ik van ambtswege afgeschreven en had dus geen officiele woonplaats meer. Duidelijk een geval van zeer ernstige feiten enz… Prompt kreeg ik van de Rijksdienst van Pensioenen een schrijven met als vermelding “VADERLANDSLOOS”. Officieel afgeschreven als trouwe onderdaan van Philippe en hare koninklijke hoogheid Mathilde.

Reacties zijn gesloten.