Ocharme toch…

De gepigmenteerde vloot in aantocht

Dompelaars betalen tussen 1100 en 2200 euro voor overtocht richting ocmw-kassa’s

Volgens informatie vergaard door de Italiaanse politie uit getuigenverklaringen betalen ‘vluchtelingen’ tussen de 1100 en 2200 euro voor een ticketje naar de westerse vetpotten.  Dan heb je nog maar een basic Ryanair-enkeltje; voor extra’s moet je dieper in de geldbuidel tasten.  Een goede plaats aan boord in de business class: ca. 225 euro, een zwemvest: ca. 150 euro, water en eten: ca. 75 euro.

De smokkelaars verdienen per overtocht iets tussen de 400.000 en 1.000.000 euro.

Ze slaan ons dagelijks om de oren met de verhalen van die sukkelaars die hun diepe armoede, hun uitzichtloosheid, hun honger en ellende trachten te ontlopen door onze arbeidsmarkt met hun vakkennis en werklust te komen oppeppen.  We zitten er toch op te wachten, niet?  En zou het eventueel niet kunnen dat die mensensmokkelaars thuis hun geld beleggen in de eigen economie opdat de immigratiewilligen van hun plannen afzien?

20 Min.onLine

5 gedachten over “Ocharme toch…

 1. Allemaal gissingen, want niemand heeft ooit een factuur gezien. Het enige wat ze nodig hebben is een boot, en die wordt na gebruik wsl teruggeberacht door de Italiaanse marine voor hergebruik, op bevel van Malmström.
  Overigens kunnen die moslims, na de obligate gezinshereniging, hun eigendom in hun eigen land verhuren, terwijl ze hier gratis leven.

 2. Hamvraag is natuurlijk “waarom en voor wat” vlucht heel die troep !
  1-Omdat hun regeringen te dom ,onbekwaam , te hebberig of te onozel zijn om hun onderdanen een behoorlijk bestaan te bieden. Dan vraag ik me af waarom wij ontwikkelings hulp bieden
  2- omdat de beperkingen in levensvreugde te beperkt zijn door hun achterlijke godsdienst ! Maar daar heb ik mijn twijfels over , eens vaste voet aan de grond worden ze door kritiek aan het adres van Allah steeds maar gekwetst
  3- Zijn ze te lam , te lui om zelf een toekomst op te bouwen en zoveel mogelijk te profiteren van alle voordelen die het boter-Westen te bieden heeft. Het lijken op dat punt wel Walen ! Soort zoekt soort . De PS heeft veel begrip voor die zogezegde sukkelaars. In ieder geval het sprookje begon met hier en daar een Allah gastarbeider . Ik vergeet nooit de uitspraak van een Brusselse Imam . Nu zijn wij slaven maar ooit zullen wij meesters zijn . Het is gewoon een volksverhuizing met maar een enkel doel ” bezetting , verrovering” en alles wegzuigen waar onze voorouders hebben voor gevochten . Niets kan die idioterie nog stoppen met dank aan al die onozelaars die stemden op de correcte partijen. Als ik dan denk , aan die hypokrieten die ingetogen de zeventigste verjaardag van de “Landing van Normandie” met hun aanwezigheid zogezegd eer betuigen voor al die gesneuvelden . wel …….dan breekt mijn water !

 3. Het zijn alleen de welgestelden uit die landen die dat bedrag kunnen “ophoesten”! Dat wordt meestal bijeengebracht door de familie en bij een succesvolle “overtocht” kan dan ook de familie overkomen om gratis van onze “faciliteiten” te genieten. De echte sukkelaars hebben dat geld niet, kunnen dat niet in een heel leven bijeensparen, en verkommeren in tentenkampen in hun land. Iedereen bij ons die bij die problematiek betrokken is weet dat maar de gewone burger mag dat niet weten! Hij mag alleen betalen!

 4. Vandaag privé-vergadering in Stockholm van de leiders vd 4 meest linkse EU-landen: Duitsland, UK, NL, Zweden. Gaan wsl bespreken hoe ze nog veel meer moslims in huis kunnen halen.

  • Het is toch normaal hoe meer moslims hoe meer volgelingen van de godsdienst van de liefde en van de vrede en we willen toch allemaal vrede of niet soms?

Reacties zijn gesloten.