Nu is de inentingschaos compleet

Terwijl we hier nog zitten te smachten (… slik…) naar een eerste inenting, maakt Carsten Watzl, de secr. gen. van het Duitse gremium voor immunologie, bekend dat de voorgestelde twee inentingen met AstraZeneca, het levensreddende product van Johnson & Johnson, een beter effect zou hebben als men er nog een derde inenting bovenop geeft. Een derde inenting van een ander merk… Zeker is zeker. Het is naar verluidt een goed product… echter toch niet even goed als dat van de concurrentie.

We vatten samen: AstraZeneca is naar verluidt niet geschikt voor kinderen, tieners en iedereen die de kaap van 65 overschreden heeft. Het is ook niet geschikt voor exotische varianten. En neen, dat heeft niet met exotische danseressen of Thaïse masseuses te maken. Kortom: eigenlijk voor niemand, vermits men er “voor de zekerheid” nog een ander vaccin moet bovenop geven.

De aimabele Duitse versie van Marx Van Ranst, professor dr. Watzl, vindt dat een derde spuitje geen probleem kan vormen vermits “vanaf het vierde kwartaal meer vaccindosissen ter beschikking zullen staan als er nodig waren voor een tweede vaccinatie. Het is daarom geen probleem met een derde inenting d.m.v. een mRNA-vaccin op zeker te spelen.” Onze redactie wil erop wijzen dat u niet mag concluderen dat dit ook voor het land b van toepassing is. De prof spreekt voor zijn eigen toepassingsgebied.

Bovendien kan de regering dan met een derde inenting exotische varianten de kop indrukken.

De Duitse professor verzekert de goegemeente dat de AstraZeneca-bijwerkingen praktisch niet verschillen van de andere vaccins. Bij de mRNA-werkingsstoffen zijn de bijwerkingen meer en sterker na de tweede inenting; bij AstraZeneca is het het omgekeerde. Over de bijwerkingen na een derde vaccinatie, een MRNA- na de twee AstraZeneca-inspuitingen, wist hij niets te melden vermits er nog geen ervaring mee opgebouwd werd.

Intussen biedt Zuid-Afrika zijn AstraZeneca-flacons aan op E-Bay…

Focus

Een kennismaking:

2 gedachten over “Nu is de inentingschaos compleet

 1. Terwijl we smachten naar een vaccin???!
  Ik heb alle ingrediënten van het vaccin op een lijst gezet en contact opgenomen met de afdeling Vergiftigingen. Ik vroeg om iemand met kennis van zaken. Dit is de essentie van dat gesprek.

  Ik: Mijn vraag aan u is hoe worden deze ingrediënten gecategoriseerd? Als goedaardig of als vergif? (Ik heb een paar ingrediënten nagetrokken, formaldehyde, Tween 80, kwik, aluminium, fenoxyethanol, kaliumfosfaat, natriumfosfaat, sorbitol, etc.)

  Hij: Nou, dat is nogal een lijst… Maar ik moet makkelijk zeggen dat ze allemaal giftig zijn voor mensen… Gebruikt in meststoffen… Pesticiden… Om het hart te stoppen… Om een dood lichaam te conserveren… Ze zijn bij ons geregistreerd in verschillende categorieën, maar vrij veel vergiften. Waarom?

  Ik: Als ik mijn kind opzettelijk zou voeden of injecteren met deze ingrediënten, vaak, als een schema, natuurlijk zou ik mijn dochter in gevaar brengen … Maar wat zou er wettelijk met mij gebeuren?

  Hij: Rare vraag… Maar je zou waarschijnlijk aangeklaagd worden voor criminele nalatigheid… misschien met de bedoeling om te doden… en natuurlijk kindermishandeling… Je kind zou van je afgenomen worden… Kent u iemand die dit zijn kind aandoet? Dit is crimineel…

  Ik: Een industrie… Dit zijn de ingrediënten die gebruikt worden in vaccins… Met bindmiddelen om ervoor te zorgen dat het lichaam ze niet uitspoelt… Om het antilichaam niveau voor onbepaalde tijd hoog te houden…

  Hij: WAT?!

  Uw conclusie?
  De man was buiten zichzelf. Hij vroeg of ik hem al deze informatie wilde e-mailen. Hij wilde het delen met zijn volwassen kinderen die ouders zijn. Hij was ontzet en vond het vreselijk dat hij het niet wist… zijn kinderen zijn gevaccineerd en ze hebben gezondheidsproblemen…”

  ✅INGREDIENTEN VAN VACCINS –
  U KUNT GEEN weloverwogen beslissing nemen zonder voorgelicht te zijn.
  Hier zijn slechts enkele ingrediënten van vaccins.
  Deze worden GEÏNJECTEERD in uw kinderen.
  ◾️Formaldehyde/Formalin – Zeer giftig systematisch gif en carcinogeen.
  ◾️Betapropiolacton – Giftige chemische stof en carcinogeen. Kan dodelijk/permanent letsel veroorzaken na zeer korte blootstelling aan kleine hoeveelheden. Corrosieve chemische stof.
  ◾️Hexadecyltrimethylammoniumbromide – Kan schade veroorzaken aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken.
  ◾️Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine. Houdt risico in op langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekte, Alzheimer, dementie en autisme. Het dringt de hersenen binnen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan.
  ◾️Thimerosal (kwik) – Neurotoxine. Veroorzaakt celschade, vermindert de oxidatie-reductieactiviteit, celdegeneratie en celdood. In verband gebracht met neurologische aandoeningen, Alzheimer, dementie, en autisme.
  ◾️Polysorbaat 80 & 20 – Overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen met zich mee; waardoor het de hersenen kan binnendringen.
  ◾️Glutaraldehyde – Giftige chemische stof die wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor warmtegevoelige medische apparatuur.
  ◾️Foetaal runderserum – Geoogst uit foetussen van runderen (koeien) die bij drachtige koeien worden afgenomen voordat zij worden geslacht.
  ◾️Human Diploid Fibroblast Cells – geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA heeft de mogelijkheid tot interactie met ons eigen DNA.
  ◾️Afrikaanse groene apenniercellen – Kunnen het SV-40 kanker veroorzakende virus dragen dat al ongeveer 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.
  ◾️Aceton – Kan schade aan nieren, lever en zenuwen veroorzaken.
  ◾️E.Coli – Ja, dat lees je goed.
  ◾️DNA van het varkenscircovirus type-1
  ◾️Humane embryonale longcelculturen (van geaborteerde foetussen)
  Ik hoop dat het smachten wat gemilderd is nadat de ingrediënten gekend zijn?

Reacties zijn gesloten.