4 gedachten over “NSV wenst…

 1. Het zou tijd worden want nu wil de idioot Francken ook al onze sporthallen volproppen met moslims – ‘tijdelijk’.

 2. Een Orban.. of een Degrelle… Le beau Léon zou kip kap gemaakt hebben van Bartje tijdens een T.V. debat, voor zover Bartje het al zou aandurven om de degens te kruisen met “le beau Léon….”.
  Gezien de dramatische toestanden hebben we er niet één, maar minstens een half dozijn nodig, voor het geval dat er een paar “verongelukken of verdrinken….”
  Een ongeluk is immers vlug gebeurd, vraag het maar aan S.S.!!!(bij manier van spreken).
  De voorwaarde voor een dergelijke Orban is, dat deze vrijuit kan spreken, en niet kan gechanteerd worden, of zijn ziel verkocht heeft aan de duivel.
  Hier stelt zich dan het probleem.
  Ter illustratie een citaat uit een tekst van de webstek Nation :
  http://www.nation.be/gauche-articles-2015/gauche-articles-2015-octobre/367-belge-mon-frere-belge-ne-vois-tu-rien-venir
  met as titel : “Belge, mon frère Belge, ne vois-tu rien venir ?”
  Het citaat :
  “Et chez nous en Belgique, qu’en est-il :
  En région néerlandophone, il y a la N-VA, nationalistes flamingants qui sont arrivés au pouvoir fédéral, même si le but est l’éclatement de la Belgique . Il y a aussi le Vlaams Belang, autres nationalistes flamingants, dont le but est également de sortir de la Belgique pour créer une république flamande . Ces derniers en plus, s’éloignent peu à peu de leur nationalisme initial, puisqu’ils sont devenus clairement atlantistes, et comme la N-VA, de plus en plus proche d’un système qu’ils devraient combattre …(=einde citaat).
  Als men tussen de regels leest, zeker in de laatste zin,dan is de toestand duidelijk!!

  • Hoelang zou Orban nog te leven hebben. Zijn woorden: ‘de vernietiging van Europa door migratie is een joods programma. Het zijn de joodse machtscentra tot dewelke de miljardair Georges Soros behoort die de Duitsers en de blanke Europeanen door migratie willen vernietigen’.

 3. De tijd word rijp. Men weet nu dat men niet meer moet gaan bedelen om samen te werken met deze die Vlaanderen aan het verraden zijn. De uitgestoken hand om samen te willen werken zal niet meer mogen van het Vlaams Belang komen.
  Vlaanderen onafhankelijk en grenzen dicht voor de profiteurs, nu Turkije een grotere bedreiging zal worden voor Europa. Het was duidelijk hoorbaar na de verkiezingen met leuzen van “DE OTTOMANEN ZIJN TERUG”. Nergens heb ik die uitspraak gelezen bij de krantenkoppen.

Reacties zijn gesloten.