Noord-Korea: wapenleverancier van Hamas

De EUSSR, de VN, de NGO’s, politici en oogklepdragende paxmilitanten  mogen dan al voor vrede pleiten, maar zolang ze Gaza blijven financieren, kan Hamas zich ongehinderd van wapens blijven voorzien.  Daarom moeten de tunnels vernietigd worden, daarom is er een blokkade.

kimjongun

Via een Libanese firma in Oost-Beirut zou Hamas – volgens The Telegraph – een voorafbetaling gedaan hebben aan Kim Jong Un voor de levering van een niet nader gespecifieerd aantal raketten.  Hamas heeft de laatste tijd nogal kwistig raketten uitgedeeld en wil graag zijn voorraad aanvullen. Het zou gaan om een bestelling met een factuurwaarde van honderdduizenden dollars.

Noord-Korea wil nl. de westerse invloedsfeer in het M.O. boycotten.  Eender hoe.  Veiligheidsdiensten melden al langer dat er een intensief contact is met islamitische groeperingen in het M.O.
Volgens de bronnen van de The Telegraph gaat het niet uitsluitend om honderden raketten maar ook om moderne telecommunicatiesystemen opdat de coördinatie van aanvallen tegen Israël gerichter kan verlopen.
In 2009 leverde het land al granaatwerpers aan Iran, waarvan een deellading van meerdere tonnen toevallig tijdens een noodlanding in Bangkok aan het licht kwamen.  De uiteindelijke bestemming was de Hizbollah in Libanon en Hamas in Gaza.
Nog steeds volgens The Telegraph gaat het Israëlische leger ervan uit dat Noord-Koreaanse experten Hamas bij de bouw van het onoverzichtelijke en reusachtig grote tunnelweb terzijde gestaan hebben.

Bovenstaande video ter illustratie.

Durft men dan nog van een strijd met ongelijke middelen spreken?  Het sprookje van de doe-het-zelf cocktails uit suiker en meststoffen kan men bij het dossier ‘islamitische vrede’ opbergen.  Jong Un beschikt over de atoombom en weet dat fanatici er niet zullen voor terugschrikken deze te gebruiken.  En Israël en/of Gaza bevinden zich op veilige afstand van N.Korea…

En wat doet het land b?  Voortvarend, aangemoedigd door Vandela, voert het een kwaliteitsetiket in opdat we kunnen een onderscheid maken of de hier aangeboden handelswaar wèl uit het enige, echte Israël komt.  Dat getuigt pas van staatsmanschap of moeten we zeggen van een wanhopige poging om in het nieuws te komen?

FT

9 gedachten over “Noord-Korea: wapenleverancier van Hamas

 1. Die vent zijne kop op een zilveren schaal met een appeltje in de mond en rondom wat peterselie ….. De wereld zou een stuk veiliger zijn !

 2. Volgens de reacties die ik gisteren links en rechts las, lijkt een kleine meerderheid liever Israëlische producten te kopen.
  Indien dit doordringt tot het linkse dhimmiegroepje mogen we verwachten dat die actie wordt afgeblazen.
  Maar niet getreurd, voor mensen die Israëlische producten willen kopen: de prefix 729 op de barcode duidt aan dat het product van Israël komt.

 3. Zou Vandelanotte ook wind weigeren die vanuit israel komt aangewaaid?

  • Als VDLN winst kan maken haalt het niet uit van waar de wind komt, het enige dat voor hem telt is zijn ^persoonlijke winst

 4. Communisme en islam, twee uitwassen van eenzelfde totalitair regime gebaseerd op totale onderwerping en vernietiging van de tegenstanders.

  • Maar islam gaat veel langer mee, omdat het een stok acher de deur heeft: een Godheid die straft en zalft en de waarheid in pacht heeft. Ook is het voor vijanden veel eervoller zich te moeten overgeven aan een God dan aan een mens. Als Hitler Mohammed was gevolgd, en ook een Godheid had uitgevonden, was het nazisme mss ook een gewaardeerde religie geworden.

 5. Is het niet ironisch, een maand geleden knalt een Islamiet 3 Joden neer in een Brussels Joods museum, de B. politieke elite hun verdriet -versus- verwijzend naar de Holocaust was dermate groot.
  Vandaag plant diezelfde B. politieke elite een ‘Jodenster’ op alle invoer producten vanuit Israël, als stigmatisatie kan dat tellen!

 6. ‘Jong Un beschikt over een atoombom’

  Israël beschikt ook over atoomwapens en ze hebben een goed opgeleide inlichtingendienst, Mossad, ik denk niet dat ze bij een dergelijk dreigend gevaar zullen aarzelen..

 7. Een kwaliteitslabel? Wat is het verschil met de Jodenster tijdens WOII dan? Dat de rode kameraden die parallellen zelf niet zien, bewijst alleen maar hoe slecht ze hun eigen geschiedenis kennis. En het meest beangstigende vind ik wel dat het weer uit dezelfde hoek komt als indertijd…

Reacties zijn gesloten.