Nog meer verbrandingen op komst?

Posts on social media suggested the Islamic State militants plan to set fire to the Kurdistan warriors I.S. heeft 17 Peshmerga strijders gevangen genomen en in een grimmige processie ten tonele gevoerd in (vermoedelijk) Kirkoek, een olierijk Koerdisch gebied in het noordwesten van Irak.

Elke gevangene werd vergezeld van een ISser en de zwarte vlag van de dood.  Aan de kant van de weg staat de juichende menigte met de onmisbare gsm of fototoestel, kwestie van de beelden thuis aan het gezin te kunnen tonen: “ik was erbij!”

Een voorspelling van een soortgelijke executie als toegepast op de Jordaanse piloot?

 FT

 

4 gedachten over “Nog meer verbrandingen op komst?

  1. Prangende vraag ! Heeft het land B , zijn moedige onderdanen- IS strijders hun werkloosuitkering en kindervergoeding van deze maand al uitbetaald of staan ze weer achter !

  2. Mogen wij wel , als niet moslims , geschokt zijn , gekwetst , vervuld met afschuw als wij dergelijke beelden te zien krijgen . Jonge mensen , die in kooien een verschrikkelijke dood tegemoet gaan . Dat is blijkbaar een niemandalleke een folkloregreep uit de sharia van den groooote profeet . Maar O WEE als bv in de karnavalstoet van Aalst Mohammed een beetje scheef getrokken wordt , dan moord en brand ….maar die gekooide mensen …..och ja ….en dan ?

    • Zo gaat dat, de eerste onthoofding trof ons pijnlijk, de tweede al iets minder, de derde werd een alledaagsheid en dan volgt och ja …en dan.

Reacties zijn gesloten.