Nog meer over pieten, over institutioneel racisme, over discriminatie…

camera_cartoon_CA01P021Humor en vrije meningsuiting zijn niet te scheiden, tenzij door de linkse  moraalridders, want hen ontbreekt voor het eerste het gevoel en voor het tweede het gezond  verstand.


Daphne Bunskoek maakt pijnlijke ‘grap’ over… door Joop-nl
 
En in dit filmpje van De Pauw en Witteman, waarin enkele filmfragmenten aan bod komen (het bovenstaande inbegrepen) die de laatste week de verontwaardiging van politiek-correct Nederland hebben opgewekt, meent Thierry Baudet  onverstoord::

‘Racistische grappen behoren nu eenmaal tot de Nederlandse cultuur’

FVE

7 gedachten over “Nog meer over pieten, over institutioneel racisme, over discriminatie…

 1. Aansluitend bij de inleiding van dit artikel nog het volgende humor is ook een bewijs van intelligentie of zelfs meer, zie citaat van Samuel Taylor Coleridge (1772-1834) British poet, critic and philosopher:
  “People of humour are always in some degree people of genius”
  Mensen die zin voor humor bezitten zijn ook in zekere mate geniaal.

 2. Ik vond dat de programmeurs van Paul en Witteman betere kandidaten hadden kunnen uitnodigen om het zogezegde racisme te verdedigen

 3. Ik vraag me af ! Als ge nu tegen een neger zegt dat hij zwart is , of tegen een Marokkaan , bruine ….is dat nu grappig , beledigend of racistisch ? Wat moeten we zeggen of doen om niet de stempel van racist te krijgen ? Als je recht in de ogen kijkt van een Nievanhiere is dat geen provocatie ? Als je de andere kant opkijkt is dat ook geen provocatie want dat zou de indruk kunnen geven in de zin van “ik heb met jou geen affaire” Het begint echt moeilijk te worden! Misschien kan het aanschaffen van een rood of groene partijkaart enige bescherming bieden

 4. Dit gaan maar altyd so in ‘n multiculti-land. Daarom is dit beter as almal van dieselfde kultuur is. In Suid-Afrika is dit uiters moeilik om met – ENIGE mens wat nie van jou eie ras, klas of kultuur is – te praat. As jy ‘n swarte aanspreek omdat hy met sy voertuig oor ‘n straatkruising ry waar die verkeerslig rooi is, is jy ONMIDDELIK ‘n rassis. Slegs opmerkings waarin jy die persoon “HEUNING OM DIE MOND SMEER” (buitengewoon prys), word deur swartes as vriendelik (of as neutraal) beskou.
  In Suid-Afrika maak ons nie grappe oor of met swartes nie, want hulle verstaan en waardeer nie die blankes se grappe nie. Alle vorms van humor is vir hulle beledigend en “rassisties”.
  Die beste is dus as alle uitlanders na hul lande van herkoms terugkeer, dan sal hulle nie hoor wanneer daar grappe oor hulle gemaak word nie.
  In Suid-Afrika woon daar reeds sowat 100 verskillende nasionaliteite. Die ontstrengeling van genoemde groepe sal ‘n moeilike taak wees, aangesien vele kultuurgroepe reeds onder mekaar ingetrou het.
  Maar, indien die donkerkleurige allochtone in Wes-Europa die kontinent kan verlaat en na hul lande van herkoms kan terugkeer, sal daar oorgenoeg plek wees vir alle blankes in Afrika om na Europa, en na die Engelstalige lande, terug te keer. Die getal Afrikaanssprekende blankes in Afrika is minder as 5-miljoen. Sommiges sal na Nederland en Vlaanderen wil emigreer; ander na Wallonië en Frankryk; en nog ander na Duitsland, Switserland, Oostenryk en Liechtenstein.
  Die Engelssprekende blankes in Afrika is waarskynlik ook omtrent 5-miljoen. Hulle kan na Brittanje, die VSA, Kanada, Australië en Nieu-Zeeland emigreer.
  Dit is ‘n gemiddeld van 1-miljoen immigrante per stamland. Al die genoemde lande het ELKEEN veeeeel meer as net 1-miljoen allochtone. Die allochtone is gewoontlik ONASSIMILEERBAAR in hul gasheer se land, terwyl stamgenote veeeeeeel makliker in hul stamlande aanpas en inpas.
  (In my geval het ek ‘n klein probleempie! Ek stam uit meer as 5 lande, en ek sal myself in minstens 5 stukke moet kap – ha,ha,ha! Ek stam uit Skotland, Nederland, België, Frankryk en Duitsland…..asook – tot ‘n minder mate – uit Skandinawië, Portugal en Italië). Ek sal myself méér tuis voel in Vlaandere en Nederland, maar ek sal ook bereid wees om in Skotland en Duitsland te gaan woon. Die “kultuurskok” tussen my geboorteland en een van my stamlande sal heel weinig wees. Humor sal geen probleem wees nie.

  0

 5. Ik zal nooit de gevatte repliek van Gerard Cox vergeten waarom er zo weinig Marokkanen in zijn programma aan bod kwamen. ( lol )

Reacties zijn gesloten.