“Nog meer bidden” wordt nu mogelijk

“Nog meer bidden”

Zeg nu nog dat er geen wetenschappelijke inbreng is door de islam.

Ene mijnheer Adnan Pirisan had pijnlijke knieën.  Niet te verwonderen bij al dat bidden.   Moslims bidden normaal gezien vijf keer per dag.  Dat wil zeggen veertig maal neerknieën en dat gedurende 15 tot 20 seconden.  En gedurende de ramadan wordt dat aantal verhoogd tot 60 keer per dag.  Een leven lang.  Je zou voor minder een chronische ziekte of een invaliditeit ontwikkelen.

En dat wil hij niet.  Mijnheer Pirisan wil werken én bidden.  De oplossing: een orthopedisch bidtapijtje.  Een standaardmodel is al te krijgen voor € 39.95.  Er bestaan ook kinder- en luxeversies.  De bidtapijten hebben daar, waar het lichaam de grond raakt, een zacht schuimkussentje.  Wie geïnteresseerd is, vindt hier alle informatie.

Pirisan

De uitvinder bij een demonstratie

Hij heeft uiteraard eerst raad ingewonnen bij een bevoegde instantie, een opperimam in Turkije, want tenslotte bid je om Allah te behagen.  Niet ieder kan zomaar, naar eigen goeddunken, zijn knieën op de grond en zijn achterste in de lucht, plaatsen. Zo is het absoluut niet toelaatbaar op een bed de Allerhoogste te aanroepen.  Men is onderdaan en dat moet ook uitstralen.

De uitvinder zelf is laaiend enthousiast, want nu kan hij nóg meer bidden. En bidden geeft energie.  Laad je batterijen op!

FT

2 gedachten over ““Nog meer bidden” wordt nu mogelijk

  1. Het beschaafde westen of de speeltuin van de Islam is een zege voor Allah . Wij beschikken immers niet over , anti-extreme Moslim terroristen . Wij koesteren voorlopig , nog altijd in volle verdraagzaamheid hun cultuur in naam van de godsdienstvrijheid , die ons door de correcten in de strot worden geduwd. Het zou anders niet ondenkbaar zijn , dat ongure vrijheidstrijders of nieuwe kruisvaarders tegen die religie de nieuwe bidmatjes zouden gaan saboteren . Op de plaatsen waar het matje voorzien is van een zacht gedeelte deze vullen met wat springstof ! Dan is 5 maal bidden niet meer nodig , na de eerste knieval krijgen ze zelfs niet de kans om met hun achterwerk Allah te eren ! Onder de begeleiding van een rookwolkje recht naar het paradijs , waar ze zo van dromen , waar ze van alles kunnen genieten wat hun ontzegd werd door hun religie op aarde.

Reacties zijn gesloten.