Nog geen witte rook voor EU-fractie

Wij vernemen via een melding van de FPÖ  dat de berichten omtrent de fractievorming van de patriottische partijen verzameld rond FN, PVV, VB, Lega Nord en de FPÖ voorbarig waren.  Lees ons vorig artikel.

Men stelt dat de bevestigende berichten de wereld in gestuurd werden door het Oostenrijks persagentschap APA met het doel de discrete gesprekken te doen mislukken.  Men is echter ‘voorzichtig optimistisch’.

Vooral de Poolse partij ‘Nieuwe Rechtse‘ zou onder vuur liggen omwille van al dan niet uitgesproken citaten van hun charismatische leider Korwin-Mikke. Nigel Farage heeft met zijn fractie EFD onverwacht een tegenvaller.  Twee van de partijen, die vroeger bij hem aangesloten waren, de Deense Volkspartij en de Ware Finnen, zijn van kamp veranderd naar ECR, waar gisteren ook de AfD onderdak vond.

De EUSSR zal naar alle waarschijnlijkheid drie EU-kritische fracties in het halfrond vinden.  Met ongetwijfeld boeiende en bitsige tussenkomsten.  Hopelijk kunnen de drie fracties een gezamenlijke strategie ontplooien om de EU-drang tot het onder curatele zetten van de Europese bevolking te doen stoppen.

FT

 

11 gedachten over “Nog geen witte rook voor EU-fractie

 1. Die Korwin-Mikke is ook tegen het vrouwenstemrecht. Slimme vent. Desnoods tijdelijk, tot Europa terug normaal geworden is.

  • Ik had het kunnen weten… Raymond, gij zijt één van de weinige zekerheden!

   • Tja, dat is nu eenmaal mijn vaste overtuiging. Ik denk bv dat 3/4 van de Groenstemmers vrouwen zijn. En vrouwen zijn kortetermijndenkers, waar het in de politiek toch op de lange termijn aankomt. Ook kunnen vrouwen door hun linkse stem een land zover krijgen dat er oorlog van komt, en wie mag er dan gaan vechten? Juist, de mannen. Bovendien gaan in andere landen vele vrouwen niet stemmen, omdat er geen stemplicht is, en worden ze daar slechter van? De minderheid van rechtse vrouwen zou blij moeten zijn met een afschaffing, want rechts zou er wel bij varen, dus zij ook.

     • Kom kom Raymond, waarom zouden er van de Groenstemmers slechts 3/4 vrouwen zijn?
      Ik denk dat in werkelijkheid 120% van de Groenstemmers vrouw zijn… zelfs Van Besien heeft niet op Groen gestemd, tenzij hij ‘n gecamoufleerde vrouw is natuurlijk…

      En terloops, de tijden zijn, sedert onze jeugdjaren, al wel ‘n beetje veranderd hoor!
      Zo is het ook al lang geen ‘gewoonte’ meer dat het slechts de mannen zijn die in ‘n oorlog moeten gaan vechten. Er zijn maar heel weinig legers meer overgebleven waarin de militairen man, en slechts man zijn…

    • Raymond,

     ik kan u teksten van Schopenhauer aanbevelen. Neem nu “Er is geen vrouw die deugt”. En als vrouw moet ik eerlijk toegeven dat hij dikwijls gelijk heeft.
     Wat denk je bijvoorbeeld van het volgende :
     “Toen de wet aan de vrouw dezelfde rechten toekende als aan de man, had zij haar ook met een mannelijk verstand moeten begiftigen.”
     “De vrouw in het Westen, die men “dame” noemt, bevindt zich in een “fausse position”, want de vrouw, die door de ouden terecht sexus sequior werd genoemd, is helemaal niet geschikt om het voorwerp van onze eerbied en verering te zijn, om het hoger in de kop te hebben als de man en om dezelfde rechten te hebben. De gevolgen van deze “fausse position” zijn genoegzaam bekend.”
     “De vrouw is van nature bestemd om te gehoorzamen, dit valt op te maken uit het feit dat elke vrouw die in tegennatuurlijke toestand van totale onafhankelijkheid komt te verkeren, zich dadelijk aansluit bij een man, door wie zij zich kan laten leiden, omdat zij een meester nodig heeft. Als zij jong is, is dat een minnaar, als ze oud is een biechtvader.”
     “Alleen als het door geslachtsdrift is vertroebeld, kan het mannelijke intellect het onvolgroeide geslacht, met zijn smalle schouders, brede heupen en korte beentjes, het schone geslacht noemen. Het zou beter zijn om het vrouwelijke geslacht het onesthetische te noemen. Voor muziek, voor poëzie en voor de beeldende kunsten zijn zij geen van allen werkelijk gevoelig; als ze doen alsof ze dat wel zijn is het alleen naäperij, uit behaagzucht.”
     “Omdat elke man veel vrouwen nodig heeft, zou het volkomen juist zijn dat het hem vrijstond, voor meer dan één vrouw te zorgen. Daardoor komt de vrouw weer in haar natuurlijke staat, nl dat van een ondergeschikt wezen, en de dame, dat monster van Europese beschaving is daarmee de wereld uit.”

 2. Die rechtsen kunnen nooit overeenkomen zij kijken vooral wat hun scheidt, maar nooit wat hun bindt

 3. Vergeet ook niet dat bij deze rechtse partijen er ook heel wat mollen geïnfiltreerd zijn, om de boel te saboteren. Gezien de enorme belangen die er op het spel staan, zal de NWO geen risico’s nemen. We zullen moeten afwachten wat er binnen 5 jaar nog van over blijft. Ik heb nog steeds de indruk, en dit meer en meer, dat men aan de rechterzijde zich onvoldoende rekenschap geeft van het gevaar waarmee het geconfronteerd wordt. Het gaat hier om een EUSSR die meer en meer evolueert naar een zuiver mafia-achtig systeem, dat nauw verweven is met de zuiver criminele mafia’s. Ingeval er een probleem is, zullen deze laatste wel het vuile werk opknappen, in ruil voor …..!!! . En over lijken zal men gaan, zoveel is zeker.

 4. Deze week poste ik hier al onder het stukje “Is de EU fractie een feit”
  ” ik gun ze bij het VB en hun fractiegenoten hun feestje, als het maar niet van korte duur is” Blijkbaar is heel kort geworden.

  • Nog wat geduld, Walter. Zoals we berichtten, werd de oprichting van de fractie door ‘dwarsliggers’ verspreid om de gesprekken te doen mislukken.

   • Een van mijn vele slechte trekjes, ik heb weinig geduld(volgens mijn echtgenote).

Reacties zijn gesloten.