Nog een opmerkelijke verkiezingsaffiche…

De Duitse Groenen vallen op met een merkwaardige affiche.  Bij ons lieten ze op de achtergrond een ‘mensenzee’ afdrukken, in Duitsland hun drie grootste concurrenten.

plakat-gruene-europawahl-2014

Bernd Lucke (AfD), Marine Le Pen (FN) en Geert Wilders (PVV) staan daar  zelfbewust te prijken.  De “politieke boodschap” van de Groenen luidt: “Europe, WTF?”  Iedereen snapt natuurlijk onmiddellijk wat er bedoeld wordt!

Volgens Die Welt zou “WTF” “what the fuck” betekenen.  Iets wat met lichtsnelheid met Europa de EU in verbinding gebracht wordt.  De betekenis van “fuck” is neuken, het hoofdthema van de groene kiesstrijd.  Hoe, met wie, waarom, of waar speelt geen rol.    Het maakt deel uit van je identiteit en die moet je uitdragen en delen met de gemeenschap.  Ben je d’r nog naar op zoek, dan ben je uiteraard ook meer dan welkom bij de groenen.

Wat die kat erbij komt doen, is ons niet duidelijk.  Tenzij het een verwijzing is naar een sodomie-artikel in het groene programmaboekje.

Bekijk hier ook eens hun peperdure webstek met hun EU-programma.  Ze willen Europa veranderen, Scroll naar beneden.  Hou een valium of een glas cognac bij de hand.

FT

4 gedachten over “Nog een opmerkelijke verkiezingsaffiche…

 1. Ik denk dat de kat er bij staat om duidelijk te maken,”als je voor ons kiest koop je een kat in een zak”. Niet meer, niet minder.

 2. Een kat is en blijft een roofdier , stem voor groen en kies voor een roofdier met maar een wens die drie afgebeelde prooien zo snel mogelijk oppeuzelen om een begin te maken van het einde . Kies voor groen , kies voor Europese euthanasie

  • Ik zie dat anders, de achtergrond ‘ zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken’.

 3. Zjuust is Zjuust: het is een ogen-uitstekende webstek (ware het niet dat hùn programma verderfelijk is.
  “Viele Forme der Liebe” 🙂 dat is een reclame voor een nieuwe filmserie: MARY Fotzer.
  “Heimat Europa” –> ? Zij HADDEN een THUIS, (in een véél warmer continent dan Europa) maar… dàt hebben zij VRIJWILLIG achter zich gelaten.
  “Ein Ort, wo man ohne Angst leben kan”… Ja, zulk land willen WIJ ook WEER TERUG !
  “Vielleich ist Dir alles geleich”… maar doch liever genetisch aangepast voedsel dan wéér BEMEST voedsel moeten eten zoals weleer.
  Zoals jullie wel kunnen zien, beste Golfbrekersfans, er zijn ook gekken nodig om een maatschappij te vormen.

Reacties zijn gesloten.