Nog één keer slapen

Morgen is het zover.  HIJ zal arm in arm met Hare Majesteit Antwerpen vereren met een bezoek.  En neen, hij is niet op zoek naar meubelen.

Men verzocht ons deze oproep te plaatsen:

“Vrijdag 27 september krijgt de Metropool, Antwerpen dus, de ongelofelijke eer en het ware genoegen om de nieuwe Belgische vorst (‘vorst’ zowel in de betekenis van titel als van temperatuur) te mogen begroeten. Eén van zijn voorgangers (waar het nieuwe staatshoofd enorm naar opkeek) heeft zich zijn bezoek aan Antwerpen nog heel lang herinnerd. Hierbij de beelden:


De culturele verenigingen VVB, TAK en Voorpost, bijgestaan door de studentenverenigingen KVHV en NSV, altijd grote fans geweest van de Von Saksen Coburgers, willen die dag hun steentje bijdragen aan een waardig en warme verwelkoming van het vorstenpaar. De verwelkoming loopt onder het motto (niet dé moto van Albert, wel het motto) van IEDEREEN KONING.
De actie is goedgekeurd door de politie (geen gasboetes en niemand wordt opgepakt)  en vindt plaats ter hoogte van de Nassaustraat  nummer 11, Antwerpen ( in de buurt van het MAS).   Persoonlijke beledigingen en  het gooien met voorwerpen is verboden. Voor affiches, T-shirts en spandoeken wordt gezorgd.
We spreken af op vrijdag 27/09/13 om 17u30 in de Nassaustraat 11 (naast de apotheek).  Mensen die later zijn, kunnen zeker nog aansluiten.   Einde van de actie is voorzien rond 19u45. Partijpolitieke kentekens zijn niet welkom.”

https://i0.wp.com/users.telenet.be/FransNijs/Beelden/Vlaams/Animatie/Vlaamse%20vlag%20wapperend%20aan%20stok,%20witte%20achtergrond.gif?resize=55%2C50Bijkomende info kan u steeds krijgen bij de deelnemende verenigingen (klik op naam voor doorverwijzing)

FVE

 

5 gedachten over “Nog één keer slapen

  1. dat was nog eens een mooie tijd, Ik hoop dat ik verkeerd ben, maar zo een tegen betoging komt er niet meer volgens mij, spijtig Waar is onze fierheid gebleven

    • fierheid is individueel geworden . Ik ben fier om als MENS te hebben geleefd. Ik ben fier dat ik mijn twee kinderen een goede opvoeding heb gegeven naar voorbeeld van mijn vader . Ik ben fier dat ik een Vlaming ben en geen onrecht kan verdragen. Ik ben fier dat er gelijkgestemden bestaan met wie ik mij verbonden kan voelen . Ik denk niet dat we moeten hopen op een tegenbetoging met veel volk om die totaal overbodige blauw bloed parasiet te tonen dat hij helemaal niet welkom is . Ons , Uw Mijn volk , is voor een groot gedeelte een bende lamme goedzakken gemanipuleerd door diverse zakkenvullende zogezegde Vlaamse partijen. Ze Durven , Kunnen en Mogen niet de waarheid onder ogen zien . Gelukkig zijn er uitzonderingen maar die vormen een minderheid en dienen te worden uitgeroeid met alle middelen volgens onze respectvolle grote partijleiders

  2. Mijn zus Gerda zal spijtig genoeg morgen de “blijde intrede” van Philippe en hare koninklijke majesteit Mathilde missen. Zij vertoeft momenteel in hogere regionen ergens in de buurt van Mt. Everest. Net zoals zij de “blijde intrede” van de nog steeds niet heilig verklaarde Boudewijn miste. Toen kreeg zij tegen haar wil tijdelijk, en op kosten van de Belgische staat, kost en inwoon in wat in de volksmond bekend staat als “De Begijnestraat”. Vanuit de Filippijnen duim ik voor een warm onthaal Antwerpen waardig.

  3. Ik heb enorm veel spijt dat ik er niet bij kan zijn, had er graag nog een gratis verblijf in de Begijnensrptraat voor over. Ik hoop dat heel veel mensen de oproep zullen opvolgen. Zoals mijn broer reeds schreef, ben ik nu net aangekomen in Nepal en blijf hier nog enkele dagen en dan kom ik terug naar huis.

Reacties zijn gesloten.