2115: herdenking genocide christenen M.O.

Obama Hoessein“De VS worden geleid door een een opperbevelhebber die het woord ‘christen‘ of ‘islamitische fundamentalist’ niet in de mond durft te nemen.  Het zijn gewoon ‘mensen die sterven’... Mijn vrees is dat we binnen 100 jaar weer een genocide zullen herdenken, deze van de christenen in het Midden-Oosten.”

Rechter Jeanine Pirro:

The United States is run by a commander-in-chief who can’t even say the word “Christian” or “Islamic fundamentalist.” It’s just “people dying.”… My fear is that in 100 years, there will be another anniversary of genocide, this time of the Christians in the Middle East. #JusticeOpen

Posted by Judge Jeanine Pirro on dinsdag 28 april 2015

3 gedachten over “2115: herdenking genocide christenen M.O.

 1. Af en toe is er een straaltje zon.
  In Nigeria heeft het leger meer dan 300 meisjes en vrouwen bevrijd die tot goede moslima’ s moesten opgevoed worden. In het raam van deze opvoeding waren de meisjes en dames van schoolonderricht en de storende invloed van hun familie onttrokken.
  Volgens aloude islamitische traditie waren de voor de fok geschikte vrouwen met occasionele tuchtigingen aan te moedigen tot de daad, handelingen die hun onderworpenheid buitengewoon versterkten.
  Maar zoals hoger al gesteld heeft het leger hen uit het opvoedingsprogramma weggerukt waarbij, volgens de islamitische traditie bevruchte vrouwen, een blijvend aandenken meenemen aan hun tijd onder de hoede van de dienaars van Allah.

 2. Ik zal op de eerste rij staan om die genocide op de Christenen van 2115 te herdenken . Dan ben ik 170 jaar oud , moet kunnen ! De daaropvolgende genocide van Islamisten zal ik niet meer meemaken !

 3. Naar aanleiding van deze “herdenking” is het eens te meer noodzakelijk te kijken naar het verleden voor een goed begrip van de oorsprong van deze genocides.
  In het Pallieterke van 11 maart 2015 is er de boekbespreking : “Waarom groeide de moslimmacht ?” n.a.v. van het boek van Wim Jurg :”De lange zevende eeuw”.
  Het gaat over de veroveringen van de Arabieren in het Oost-Romeinse rijk.
  Kort samen gevat :
  Door de oorlogen tussen de Romeinen en de Perzen waren beiden uitgeput. De Arabieren begonnen zich beter te organiseren.. en de Romeinse soldaten die verzet boden, waren te weinig talrijk. De burgers van de steden van het Oost Romeinse rijk sloten echter overeenkomsten met de Arabieren om met rust gelaten te worden, en hun gewone leven verder te zetten in ruil voor de extra-belastingen. De Arabieren waren ten andere verrast dat het zo gemakkelijk ging !!
  Eeuwen later zien we nog steeds de nefaste gevolgen van deze “lafheid” van kortzichtige burgers!!
  Een zelfde “lafheid” waarmee we vandaag ook dagelijks worden geconfronteerd.
  Dit gaat dan gepaard met een “politiek van het gebroken geweer”… waardoor we uiteindelijk een “vogel voor de kat” zullen zijn.
  We dragen hier vandaag de gevolgen van het gebrek aan moed, eeuwen geleden, om zich te verzetten tegen de Islam.
  De etnische zuiveringen van de Christenen in het Midden Oosten zijn dan ook geen toeval. Zelfs Sarkozy zegde dat er voor hun geen plaats meer was in het Midden Oosten. Nadien werd het echter ontkend!!
  Cui bono??
  http://www.dailystar.com.lb/News/Local-News/2011/Sep-23/149531-france-denies-sarkozy-said-no-home-for-christians-in-region.ashx
  Een zaak is al wel zeker :binnen enkele jaren zijn er al lang geen Christenen meer in het Midden Oosten.
  Men verwijst naar Obama, maar de werkelijke verantwoordelijken moet men gaan zoeken en vinden in Londen, waar de afstammelingen huizen van “The financial Vipers of Venice”.
  Nog een citaat van de webstek Hartgeld :
  HARTGELD
  “Heute ist es ungleich einfacher, eine Million Menschen zu töten als eine Million Menschen zu kontrollieren”.
  Wenn dieses Zitat von, sagen wir, Josef Stalin stammen würde, dann würde sich darüber kaum jemand wundern. Von Diktatoren und Massenmördern erwartet man nichts anderes… Die Worte stammen jedoch von Zbigniew Brzeziński. Der Satz zeigt beispielhaft und mit seltener Eindrücklichkeit, von welcher Gesinnung ranghöchste US-amerikanische Regierungsberater sind:(=einde citaat).
  Brzezinski is een “top handlanger” van de NWO!!!
  Dit citaat illustreert dan ook dat men in deze NWO kringen geen probleem heeft met een miljoen meer of minder doden.

Reacties zijn gesloten.