No woke zone, no migration zone, no left indoctrination zone

Hongarije is de kweekkwamer voor de conservatieve politiek van de toekomst.

“Hier gebeurt de conservatieve, christelijke kentering sinds 2010,” Viktor Orbán tijdens de CPAC Hungary (Conservative Political Action Conference) op donderdag in Boedapest.

“De westerse wereld is slachtoffer van een virus, dat in progressieve liberale laboratoria ontwikkeld werd. Dit virus valt het gevoeligste punt van de westerse wereld aan, de natie, maar Hongarije heeft het tegengif voor dit virus: wij zeggen neen tegen migratie, geslachtenwaanzin en oorlog.”

Orbán moest erkennen dat migranten een belangrijk bestanddeel van de linkse religie vormen. De illegale immigratie helpt het grote plan te verwezenlijken, m.n. nationale gemeenschappen te vernietigen.

“Naties zijn de grote uitvinding van het westen, het hart en de ziel van een vrije wereld, maar momenteel worden alle naties van de vrije wereld, zowel in Europa als in de VSA, aangevallen. Deze aanvallen hebben geen economische aard, maar wel hebben we te maken met een biologisch wapen, met een virus… Mensen zonder vaderland kunnen nooit echt vrij zijn, ze zijn de speelbal van ‘s werelds elites. Het ziet er niet goed uit voor het westen bij de machtstrijd der beschavingen en dat dit kon gebeuren hebben we uitsluitend onszelf toe te schrijven.”

De woke-beweging en de geslachtenwaanzin hebben dezelfde doelstellingen als de illegale immigratie. Orbán vergeleek deze ideologieën met het communisme en marxisme. In beide gevallen werden naties kunstmatig in minderheden verbrokkeld om ze nadien tegen elkaar uit te spelen. Als bijzonder gevaarlijk bestempelde hij de “progressieve” buitenpolitiek die met “kleurrevoluties in de naam van de vrijheid” begint en “altijd in oorlog eindigt”. Onder het mom van progressieve heropvoeding, zgz. om betere mensen te maken, laten ze slechts chaos en verwoesten landen na. Opmerkelijk:

“Indien Donald Trump vandaag VSA-president zou zijn, dan was er nu geen oorlog in Oekraïne en Europa. Keer terug, mijnheer president, maak Amerika weer groot en breng ons vrede!”

Orbán gaf ook kritiek op de recentste poging van de progressieven om de EU-lidstaten het recht op een eigen buitenpolitiek te ontzeggen.

https://www.events.cpac.org/

Tom Van Grieken, voorzitter Vlaams Belang, had een video-boodschap:

Er worden nog veel meer video-boodschappen verwacht. Neem een kijkje bij:

https://www.youtube.com/@alapjogokertkozpont1444/videos