Nikki Haley, volgende president(e) van de VSA?

Gerelateerde afbeeldingEen enquête, een poll, noem het zoals u het wilt, is een momentopname bij een klein gedeelte van de bevolking.  De universiteit van Quinnipiac wilde weten wat de Amerikaanse kiezer zou denken van Nikki Haley als leidster van het Groots Land der Onbeperkte Mogelijkheden.

Bleek dat ze door haar assertieve toon in de VN een schitterende reclamecampagne voor haar eigen persoontje bereikt heeft.  Zo zouden de meeste Amerikanen haar charmante tussenkomsten wel kunnen waarderen.  63% is het ermee eens, mannen en vrouwen, Democraten en Republikeinen, zien haar als een Amerikaanse Marianne.  Slechts 17% is het niet met haar eens.   Ze doet het beter dan haar grote baas, met slechts 39% goedkeuring.  Amerikanen zouden haar vechtlustige, “diplomatieke” houding t.o.v. het buitenland een verademing vinden.  Bij het ontbijt legt ze elke ochtend een Rus tussen haar boterham.  National Review geeft haar zowaar een waarheidsstatus***** zonder weerga, vooral dan als het om de vijand Rusland, Iran, Syrië… en de martelaarsstaat Israël gaat.  Volgens Fox News is Nikki Haley’s toekomst als de eerste presidente van de VSA in 2020 helemaal niet zo’n ondenkbaar vooruitzicht.

Gerelateerde afbeelding

Iets zegt ons dat ze zonder omkijken haar “baas” een politiek mes in de rug zou steken.

Is Nikki Haley the most popular politician in America?

Afbeeldingsresultaten voor smiley apology

P.S. Nogmaals onze diepe verontschuldigingen voor de niet Nederlands-talige video. Noch de universiteit van Quinnipiac, Connecticut, VSA, noch Amerikaanse politieke spottekenaars, handhaven –  tot onze spijt het Nederlands als voer- of tweede taal.  Wij hebben minister Reynders verzocht in te grijpen.  Indien deze video of tekeningen uw taalgevoelens kwetsen, bekijkt u hen gewoon niet.

 

4 gedachten over “Nikki Haley, volgende president(e) van de VSA?

  1. Nikki legt niet alleen een Rus tussen boterham maar drinkt daarbij nog een glaasje azijn om haar gal te activeren. Ondertussen kan ze overleggen welk land nog meer “vrijheid en democratie ” kan gebruiken.

Reacties zijn gesloten.