3 gedachten over “Nigel Farage over het jaar van de politieke revolutie

 1. Dat die revolutie er komt moet niet aan getwijfeld worden want meer dan 85% van de Europeanen is die toevloed van die massa barbaren spuugzat en kotsbeu, onze veiligheid en onze leefbaarheid zijn grote schade toegebracht door die EU misdadigers.
  De route moet 180° gedraaid worden w.w.z. die vreemdelingen de toegang weigeren en starten met het verwijderen van alle illegalen, vreemdelingen met een strafblad en dubbele nationaliteit vernietigen dan zakt het cijfer vreemdelingen met ± 95%.
  Al die parasiterende clubjes zoals dat minderhedengezeik, migratieclubjes e.d. dadelijk droog leggen, dat is waar wij op zitten te wachten en aan die partijen die dat steunen gaan wij onze stem aan geven.

 2. Prachtige speech van Farage. Het verwondert mij dat UKIP nog geen akkoord gesloten heeft met de andere rechtse partijen in de EU.

 3. Verkwikkend te horen hoe iemand die voor zijn idealen opkomt dat zo welbespraakt kan overbrengen, en vooral:
  wat hij zegt doet hij ook.
  Hadden we maar iemand in het politiek “aanvaardbaarheids”spectrum die die twee eigenschappen kan verenigen: zeggen, en doen.

  Want kijk, dat stoort mij echt diep dat olé-olé-stemmenronselaars type bdw de burgers bloemekes wijsmaken en dan een gans andere koers gaan varen.
  Valse profeten zijn wij spuugzat.

Reacties zijn gesloten.