Nigel Farage in ‘het huis van de democratie’

… over het Nederlands referendum, een overwinning van de directe democratie, Junckers ‘een neen zou een ramp zijn’, maar er wordt geen gevolg aan gegeven, Van Rompuy’s ‘laten we de Nederlanders negeren en voortdoen zoals gebruikelijk’, de bataljons van de eigen interesses die heel erg hun best doen om de wil van het Nederlandse volk te doen vergeten, maar de hedendaagse technologie staat niet toe dat de EU-bonzen hun goesting kunnen doen, over het deemoedig buigen en in het stof bijten voor Erdogan, die over de EU heen loopt, de mensenrechten vertrappelt en toch blijft de EU verkondigen dat er vooruitgang geboekt wordt.

Welke vooruitgang? 1.8 miljoen mensen kwamen naar de EU tijdens de laatste 18 maanden en we hebben er… 300 teruggestuurd.   Maar ISIS zal tevreden zijn.  Volgens de baas van Europol zijn zij erin geslaagd 5000 van hun strijders in de EU te sluizen – iets wat ons het angstzweet zou moeten doen uitbreken.

Ik denk dat wij voor Brexit zullen kiezen om onze eigen veiligheid eerst te plaatsen.  Het wordt zoals in Nederland: een gevecht van het volk tegen de politici.  Jullie hebben dan wel het vele geld, de grote zaken en Goldman Sachs maar wij hebben onze legers van bloggers.  En uiteindelijk zal de wil van het volk overwinnen.  Deze plaats (EU-parlement) zal niet overleven.

Op de vraag of hij met een gerust geweten achter de Britse vlag plaats genomen heeft, wetende dat Poetin nu in zijn vuistje lacht, antwoordt Farage dat de EU een democratisch verkozen regering in Oekraïne afgezet heeft en een corrupt regime in de plaats geïnstalleerd heeft.  En hij vindt dat elk land zijn eigen nationale democratie moet hebben en we zullen met elkaar handel drijven, samenwerken, goede vrienden en buren zijn en hij wil geen politieke unie, wijst naar de EU-vlag, hij wil oprechte Europese vriendschap.

1 gedachte op “Nigel Farage in ‘het huis van de democratie’

 1. In het huis van de “democratie”!!. De term “in het rovershol” is beter geschikt om
  de EUSSR te omschrijven. Over de “plunderingen” :
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/04/18/zinspolitik-der-ezb-kostete-deutsche-sparer-bereits-125-milliarden-euro/
  met citaat :
  “Für Sparer und Besitzer von Lebensversicherungen sind die letzten fünf Jahre der EZB-Politik teuer gewesen. Neuesten Berechnungen zufolge entgingen allein den Sparern in dieser Zeit etwa 125 Milliarden Euro. Die bayerische Wirtschaftsministerin Ilse Aigner spricht von einer „Enteignung der Bürger“. “(=einde citaat).
  Wat zijn de ramingen voor Vlaanderen?? (afgezien van de plunderingen via de transferten).
  Aigner heeft het over de “onteigening van de burgers”. Deze omschrijving is echter meer dan bedrieglijk. Bij een “onteigening” door de overheid heeft men immers nog recht op een schadevergoeding. Hier gaat het echter om een “sluipende diefstal”.
  Nigel Farage is wel zeer optimistisch over de bevolking!!
  Een voorbeeld uit Oostenrijk :
  http://diepresse.com/home/politik/innenpolitik/4969462/GRWahl-in-St-Polten_SPO-baut-absolute-Mehrheit-aus?_vl_backlink=/home/index.do
  met grafiek met de resultaten in bruggetje !!
  Het bericht hierover op de webstek Hartgeld rubriek Oostenrijk :
  Neu: 2016-04-18:
  [7:30] Presse: GR-Wahl in St. Pölten: SPÖ baut absolute Mehrheit aus
  Die ÖVP hat 4,9 Prozentpunkte verloren, die FPÖ erreichte das angestrebte “historisch beste Ergebnis”, die Grünen müssen auf ein Mandat verzichten.
  met commentaar van de moderator Walter Eichelburg
  “Das Stimmvie ist wirklich absolut doof. Warum kann die Hochverräter-SPÖ sogar noch Stimmen dazugewinnen? Waren es vielleicht die riesigen Plakate des SPÖ-Bürgermeisters Stadler ohne Parteiangabe?WE.”(=einde citaat).
  Sankt Pölten is maar één van de zovele gevallen in de EUSSR.
  Het laffe en kruiperige “klootjesvolk” is dus overal actief. Farage onderschat dan ook geweldig dit “klootjesvolk”!!!

Reacties zijn gesloten.