Niet slim, wel fotogeniek

Niet slim, wel fotogeniek

Twee niet al te snuggere nievanhier inbrekers hebben  na een inbraak in een huis in Essen (D) zichzelf gefotografeerd en hun tronie op een presenteerblaadje aan de politie aangeboden.

De vriendjes hadden o.a. een laptop buit gemaakt.  Wat zij niet konden weten: de eigenaar had ervoor gezorgd dat gegevens automatisch naar zijn gsm doorgestuurd werden.  Toen het inbrekersduo zichzelf met de pc fotografeerden, werd de foto van hun aanminnig smoelwerk automatisch naar de rechtmatige eigenaar van de pc doorgestuurd .  De politie kreeg op deze manier een affiche met een opsporingsbericht aan huis geleverd.

Bron: Recklinghäuser Zeitung

 

5 gedachten over “Niet slim, wel fotogeniek

  1. Inbrekers of niet ! zomaar die foto publiceren , is dat geen schending op de wet van de privacy . Nu weet iedereen hoe een NieVanNiere eruitziet . Ik vind ze niet echt sympathiek maar het zijn Mensen ! en ze hebben rechten . Hun plichten beperken zich enkel tot vijf maal per dag bidden tot Allah de allergrootste !

  2. Het is niet dat alle Vlaamse mannen adonissen zijn, .Maar ik vind dat die vreemdelingen allemaal een boeventronie hebben. Ik heb misschien een slechte smaak,maar voor mij zijn ze allemaal om bang van te zijn, griezelig ! !.

Reacties zijn gesloten.