Niet alleen christenen staan op Mo’s lijst

essenEen week geleden, op zaterdagavond werd op een Sikh tempel in Essen (D) een bomaanslag gepleegd.  Er werd juist een huwelijk voltrokken.  Donderdagnacht arresteerde de politie twee verdachten, die intussen de aanslag gedeeltelijk toegegeven hebben.

Het gaat om twee 16-jarigen met ‘duidelijke banden met de terreurscène’, zo verklaarde de Essense baas van de politie, Frank Richter.  Waarbij hij tevens bekend maakte dat de twee ‘jongeren’ al langer bij de politie bekend stonden.  Bij de aanslag werden drie mensen gekwetst en het gebouw is behoorlijk beschadigd. (Beeldmateriaal)

Die Jugendlichen waren den Sicherheitsbehörden bereits vor dem Anschlag „in Staatsschutzangelegenheiten“ bekanntDe politie gaat ervan uit dat er nog meer arrestaties zullen volgen.  Het Essense opperhoofd en burgemeester Thomas Kufen vraagt zich naïef af hoe het terroristenduo ‘zo op het verkeerde pad’ zijn kunnen geraakt zijn.  Yusuf T zou op Facebook sympathie voor de IS-terrorist Denis Cuspert (Deso Dogg voor ingewijden) geuit hebben en  naar verluidt zouden ze een eng contact met de salafistencampagne ‘Lies!’ van Abou Nagie, de man die met een dikke Mercedes rijdt en intussen veroordeeld werd voor bedrog van de sociale zekerheid.

Hoe wereldvreemd is die burgemeester Thomas Kufen?  Hoe kan zo een man het ambt van burgemeester bekleden?  Nietwaar Moureaux?

Hoe wereldvreemd zijn onze politici die nu al dagenlang bekvechten over de duiding van het woord ‘significant‘!

1 gedachte op “Niet alleen christenen staan op Mo’s lijst

  1. Weer twee verwarde eenzame wolven.
    Deze islamitische onevenwichtige enkelingen vormen ondertussen al, qua aantal, enkele legers. Dit doet stilaan (haha) het vermoeden rijzen dat de ganse islam uit verwarde onevenwichtigen bestaat, wat veel – zoniet alles – zou kunnen verklaren.

Reacties zijn gesloten.