Neutrale Zeverende Dag

Afbeeldingsresultaat voor zeveren

Gisteren naar de zondagse preek gekeken? We bedoelen, de preek van de nationale tv-zender, die onder het mom van “informatieverstrekking” twee uur van de zondagochtend vult met linkse campagne en dito artiesten.

Zo mocht Howard Gutman, oud-ambassadeur van de VS in het land b, zijn opwachting maken om de suggestieve vragen van de redactie te beantwoorden en – zonder onderbreking – uitvoerig presidentskandidaat Joe Biden (… van de Democratische Partij.. waarom wil een man van bijna 77 per se nog president worden?…) te bewieroken (… “de vriendelijkste man die je je kan voorstellen”..). En… vanzelfsprekend… de huidige president Donald Trump te verketteren. Gutman is trouwens regelmatig – ook al is hij geen ambassadeur meer; hij “helpt verschillende bedrijven” – te gast bij de 7de Dag, zoals alle linkse protagonisten van de “neutrale” staatszender alle steun krijgen. Gutmans echtgenote – naar verluidt een kunstenares – is één der grootste Biden-fans, zet zich onvermoeid in om geld voor hem te verzamelen zodat hij een gooi naar het opperste orgasme kan doen. Een politiek blauw pilletje. Bekijk hier het gesprek met Gutman.

Dat er iemand Trumps verhaal over de financiële betrokkenheid van de Bidens in Oekraïne mag komen verdedigen of bevestigen, of een tip geven waar u geld kan storten voor Trumps herverkiezingscampagne, is eerder onwaarschijnlijk.

Op de Russische TV daarentegen wel:

Deze video van Burisma maakt duidelijk waar de grootste voorraad koolwaterstof (aardgas) te vinden is, nl. in de Donbass. Donbass… u weet wel… waar de zgn. Russischgezinde poppetjes dansen… En zo begon Bidens betrokkenheid in Oekraïne:

U hoeft de Russische TV niet te geloven. Kijk even mee naar deze zeer interessante analyse (video 2) (ondertiteling en vertaling onderaan) en de nog interessantere tijdlijn (video 1) met een merkwaardige stoelendans, visumgeschiedenis, financiële donkere kamertjes en touwtrekkerij, maar men schiet wel op Trump omdat hij een onderzoek wil (… ook al gebruikt hij die informatie voor politieke redenen).