Nergens wordt carnavalszotheid beleefd zoals in Keulen

Het Keulse driespan nodigt uit: “De dagelijkse trot even te vergeten.  De mensen in Keulen en hun gewoonten te leren kennen.  Kom erbij.”

karneval_koeln

karneval02

Afbeeldingen met schattige kindjes en uitnodigende vrouwtjes moeten de ‘vluchtelingen’ over de schreef halen om deel te nemen aan de carnavalsdagen in Keulen.

karneval4

karneval6Ook wordt benadrukt dat ambtenaren, zoals politie-agenten, ook het mikpunt van de carnavalsgekte kunnen zijn.  De ‘geweren van de soldaten” – zo wordt vermeld – zijn slechts uit hout vervaardigd.  ‘Een lieve lach en je bent er middenin’.

Altijd lachen als je vrouwen aanrandt, luidt het moto.

Meer info bij: Festkomitee des Kölner Karnevals von 1823 e.V.
Maarweg 134-136, 50825 Köln
Tel: +49 (0) 221 5 74 00-0
Fax: +49 (0) 221 5 74 00-37
E-Mail: info@koelnerkarneval.de

PI

 

 

 

5 gedachten over “Nergens wordt carnavalszotheid beleefd zoals in Keulen

 1. Als hoogtepunt van die carnavalviering ,een doorn in het oog van Allah, want mensen mogen niet drinken ,zich niet amuseren , enz een paar bomexplosies met tientallen slachtoffers….(ik hoop van ganser harten van niet) Maar het heeft niets met de Islam te maken ! Dat is al een hele geruststelling . De in gevaar zijnde arme fluchtelingen hebben er ook niets mee te maken . Voor 90 procent is dat ook zo !

 2. Heb(ben) Je/Jullie dit ook gelezen op HLN
  VLUCHTELINGENCRISIS Tijdens de nacht van woensdag op donderdag zijn verschillende Syrische vluchtelingen die in het kamp in het Noord-Franse Calais verblijven, in het stadscentrum aangevallen en zwaar toegetakeld door gemaskerde mannen. Dat melden verscheidene hulporganisaties die in de stad aanwezig zijn zaterdag.

  Waar zijn dan de beelden vraag ik mezelf af, is dit wel echt gebeurd?
  Met vuurwapens metalen staven en matrakken door gemaskerde mannen, en wie zegt dat dit mensen waren van buiten het vluchtelingenkamp.
  Als dit in het kamp onderling mocht gebeurd zijn brengt de pers dit niet naar buiten, na overleg met verschillende instanties kan het snel een heel ander verhaal worden?
  het laken van slachtoffer wordt weer naar hen toe getrokken vrees ik, dat melden verscheidene mensen die dat ook maar hebben horen zeggen van iemand

 3. Carnaval in Keulen zal mogelijk zijn als ALLE islamieten niet toegelaten worden, het beste en veiligste is uiteraard “alle moslims/islamieten uit Europa flikkeren”.

 4. beetje ontspanning

  ….‏

  Eindelijk een blondjesgrap die ik nog niet hoorde…..

  Een blondje,Natascha, krijgt een baan als fysiektrainer voor tieners.

  Op haar eerste dag ziet ze aan het uiteinde van het sportveld een jongen helemaal alleen staan terwijl al de anderen achter een bal lopen en zich amuseren.

  Natascha heeft medelijden met de jongen en gaat met hem praten.

  ‘Alles in orde’, vraagt ze.

  ‘Zeker’, zegt de jongen.

  ‘Je mag best met de anderen gaan spelen’, zegt ze.

  ‘Neen’, zegt hij, ‘Ik denk dat ik best hier blijf staan’.

  ‘Waarom dan’, vraagt trainster Natascha.

  De jongen kijkt verbaasd naar haar en zegt: ‘Omdat ik de keeper ben!!

Reacties zijn gesloten.