Nazihamer treft Joodse leerling

Afbeeldingsresultaat voor NazikeuleEen 18-jarige leerling op een vak- school in Merkelland stak zijn arm op bij de aanwezigheidstelling en werd prompt uit de school gegooid.

Volgens de leerkracht “Sozialkunde” (weet iemand wat dit vak inhoudt?) had Maksym duidelijk de Hitlergroet gebracht en dat wordt niet geduld.  Niet. Nooit.  Dat Maksym joods is, deed geen afbreuk aan de ernstige inbreuk op verdraagzaamheid, respect en tutti quanti eisen van de poco meute.  De schooldirecteur schakelde zelfs de staatsveiligheid in.

Inmiddels bleek de jongen geen schuld te treffen, mogelijk werd hij verblind door de zon of had hij moeilijkheden met de taal.  De procureur heeft de zaak intussen geseponeerd, medeleerlingen zijn met een petitie gestart om Maksym terug toegang te verlenen op school.  De schooldirecteur is onbereikbaar voor commentaar.

Bild

1 gedachte op “Nazihamer treft Joodse leerling

 1. Het maakt niet veel verschil in de BRD of je al dan niet jood bent, wanneer je niet bent zoals de overheid je zou willen. Daar zijn tal van voorbeelden van.
  Ik hou me even bij Josef Burg, eigenlijk Josef Ginsburg. Hij was een Duits-Joodse journalist en vond dat de waarheid haar rechten had.

  Van de 13 boeken die hij schreef werden er 7 in beslag genomen, omdat ze het door de wet en de overheid voorgeschreven programma niet volgden.

  In 1960 verscheen zijn autobiografie ‘Schuld und Schicksal – Europas Juden zwischen Henkern und Heuchlern’ (Schuld en noodlot – Europa’ s joden tussen beulen en huichelaars) waarin hij de staat Israël erg bekritiseerde. Stelde dat de Ha’avara overeenkomst een samenwerking was tussen zionisme en nationaal-socialisme en dat de jodenraden (zie Amsterdam) zich door verduistering en hulpleveringen persoonlijk verrijkten.

  Hij beschuldigde de Mossad voor de brand in het joodse ouderlingentehuis in München in 1970. Steunde Bruno Kreisky die zijn tegenstrever, Simon Wiesenthal, ervan beschuldigde te hebben gecollaboreerd met de Gestapo. Kortom, J. Burg had nogal wat zwart op wit bewijzen die niet gewenst waren.

  Nogal wat teksten van zijn in beslag genomen, verboden boeken circuleren op rechtse blogs.
  Voor wie interesse heeft, de titels zijn:
  Zionnazi Zensur in der BRD
  Terror und Terror.
  Majdanek in alle Ewigkeit.
  Der Jüdische Eichmann und der bundesdeutsche Amalek.
  Verschwörung des Verschweigens.
  Das Tagebuch.
  Sündenböcke

Reacties zijn gesloten.