Nazi-waarschuwing

Afbeeldingsresultaat voor warnung neo naziHoe herkent men neo-nazi gezinnen?

Het grootste Duitse apothekerstijdschrift ‘Baby und Familie’ geeft raad:

Let op voor blonde, vriendelijke kindjes.  Meisjes met vlechtjes.  Geëngageerde ouders.  In werkelijkheid naziwolven in blanke schaapsvacht.

Afbeeldingsresultaat voor kein raum für rechtsDe rode  ministerin van Niedersachsen, Cornelia Rundt, bevoegd voor sociale zaken, gezondheid en gelijkstelling van alle linkse mensen en tafelschuimers, deed er nog een schepje bovenop met een virtuele nazikamer op het internet ‘Kein Raum für rechts’ met nazi-attributen.  Een aanrader! Hou je buren in het oog.  Kijk even door een open venster en rep je naar je lokale politicus of telefoneer even naar een poco persmuskiet.

De interactieve webstek heeft iets mogen kosten.  Gewoon even proberen en verneem o.a. dat rockmuziek een duidelijk teken is van radicalisering.  Compleet krankjorum!

Meer info hier.

2 gedachten over “Nazi-waarschuwing

  1. De politieke organisatie Republicans Overseas Germany, die zich als taak stelt om:
    – ‘the American way of life’ te ondersteunen van werkende en studerende in Duitsland.
    – het promoten van interesse voor politiek
    – de aanmoediging om republikeinse kandidaten te verkiezen met ‘common sense’.

    Deze politieke organisatie heeft eveneens een waarschuwing de wereld ingestuurd: ‘Wer sich in Deutschland zu Trump bekennt, klebt sich eine Zielscheibe auf den Rücken’. Wie voor Trump is wordt door de organisatie vogelvrij verklaard ‘wie zich tot Trump bekent, kleeft een schietschijf op zijn rug.’ Dus schieten maar.

Reacties zijn gesloten.