Naakt verscheurt onze samenleving…

Screen Shot 2015-12-21 at 10.40.01Hoogleraar wil naakt in openbare ruimte verbieden want kwetsend voor andere culturen

‘Kunst, cultuur en diversiteit’ is ook een wetenschap, kennelijk…

Kijk, een hoogleraar van een echte universiteit (ja, ook u betaalt haar salaris). En wat zegt deze hoogleraar: sommige mensen (lees: moslims) zijn gekwetst door naakt in de openbare ruimte en als reactie daarop gaan ze zich nog conservatiever kleden (lees: moslima’s worden door hun man gedwongen een burka te dragen). En dat is niet hun eigen schuld of individuele verantwoordelijkheid, nee, dat is de verantwoordelijkheid van de Nederlandse samenleving. En daarom kunnen we al dat naakt in de openbare ruimte maar beter verbieden.  Lees er alles over…

Zouden er in Nederland trouwens ook moslims wonen die zich gekwetst voelen door vrouwen met een belangrijke publieke functie als, noem eens wat, hoogleraar?

FT

5 gedachten over “Naakt verscheurt onze samenleving…

  1. Ik erger mij aan hoofddoeken op straat, aan rokken over broeken, aan struikbaarden, aan spuwen net waar ik mijn voet wilde neerzetten, aan het misprijzen dat uit het totale gebrek aan oogcontact met moslims spreekt, enz. Maar als autochtoon heb ik wsl veel minder rechten dan als immigrant, vlg onze door en door linkse noorderburen.

    • Ach Frans, ik-zèlf zal het niet meer beleven, doch U hopelijk wél; indien ooit “bijltjesdag” uitbreekt, dan wéét U nù reeds wàt de eerste doelen zullen zijn… U heeft ze zojuist beschreven.

  2. Wat is er mooier dan een half naakt of een naakt jong vrouwenlichaam . Het was in ieder geval een inspiratie-bron voor vele beroemde kunstennaars door de eeuwen heen en ingebakken bij vele culturen. Ik kan mij niet voorstellen dat een boerkadraagster bij een firma in aanmerking zou komen om reklame te maken voor “lingerie” …Voor de Islaaambroeders zijn die vrouwelijke modellen vermoedelijk allemaal “hoeren ” Hun broeders die vechten voor het “goede doel” en de Koran met hun visie interpreteren, zien er blijkbaar geen graten in om jonge meisjes en vrouwen te verkopen als seksobjecten . Wat verstaat die proffeserin onder diversiteit , als een vrome moslim zal weigeren om haar een hand te geven omdat zij , in zijn ogen “maar een vrouw is” een minderwaardig wezen

Reacties zijn gesloten.