N-VArrogantie

Volgens Theo Francken mag Vlaams Belang geen lijsten indienen en moeten we allemaal gehoorzaam op zijn N-VA stemmen. Alsof de stem van onze mensen eigenlijk zijn eigendom is, wat een arrogantie.

Dat zou volgens hem namelijk de enige ‘nuttige’ stem zijn. Andere stemmen zijn dan ‘weggesmeten’ stemmen. Die bestaan trouwens niet in een democratie. Een regering moet ook gecontroleerd worden. Dat doet de oppositie.

Eigenlijk willen ze zeggen dat uw stem van geen tel is en je helemaal geen keuze hebt, laat staan moogt beslissen. We hebben dat trouwens al eens gezien in 2014. Hun kracht van verandering bleek gewoon meer van hetzelfde te zijn. Dat komt omdat ze Belgisch willen besturen. Dat kan maar door de Vlamingen te negeren en het ondemocratisch cordon te handhaven waardoor de PS in Vlaanderen, zelfs tot de kleinste gemeente, bepaalt wie mag besturen en wie niet. Wat een onderdanigheid en kruiperigheid voor een ministerpostje van Defensie.

De N-VA-strategie in zijn geheel is er één die Vlaanderen onderwerpt aan linkse en Waalse dominantie. “Waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende uitkomsten verwachten”.

Daarom moeten we dat Belgisch besturen laten zijn voor wat het is en een assertieve Vlaamse regering tot stand brengen die van gemeenschap tot gemeenschap onderhandelt over de ordentelijke opdeling van België. Zoals ze ook in Tsjechoslovakije gedaan hebben. Daarom moet Vlaams Belang de grootste partij worden. Zodat we het initiatief in handen kunnen nemen. Zodat Vlaanderen volwassen kan worden en het beleid kan teruggeven aan de Vlamingen waar we al zo lang voor stemmen. Dat is onze missie 2024. Met jouw steun zullen we daarin slagen. Want het is genoeg geweest. Het is méér dan genoeg geweest. Tijd voor iets anders. Tijd voor Vlaams Belang!

Tom Vandendriessche

https://www.knack.be/nieuws/belgie/theo-francken-vraagt-vlaams-belang-niet-deel-te-nemen-aan-federale-verkiezingen-in-2024/

Van Grieken na oproep van Francken om federale verkiezingen te laten vallen: “Ze hebben schrik”

1 gedachte op “N-VArrogantie

 1. Er is dus blijkbaar door Vivaldi, een communistische loge maffiabende, een gecoördineerde aanval ingezet tegen het Vlaams Belang.
  Ik had hier reeds naar verwezen in een vorige reactie :
  https://www.golfbrekers.be/damen-is-niet-alleen-de-naam-van-een-acteur-hoewel/comment-page-1/#comment-45452
  met 2 bronnen :
  https://palnws.be/2022/05/mr-voorzitter-bouchez-we-zijn-veel-te-braaf-voor-vlaams-belang/
  https://doorbraak.be/paul-magnette-wil-het-vlaams-belang-zijn-centen-afpakken-kan-dat-lukken/
  Er was ook reeds de aanval van Mateke tegen het V.B. op 01.05.2022 :
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20220501_93458034
  met citaat :
  “Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft tijdens zijn 1 mei-toespraak in Sint-Niklaas stevig uitgehaald naar Vlaams Belang. Volgens Rousseau is het VB een “wolf in schaapsvacht”, een partij die wel doet alsof ze opkomt voor de werkende mensen, maar “eigenlijk opkomt voor de belangen van de elite”. (=einde citaat).
  En als kers op de taart, een aanval van de NV-A met Theo(ke) :
  https://www.knack.be/nieuws/belgie/theo-francken-vraagt-vlaams-belang-niet-deel-te-nemen-aan-federale-verkiezingen-in-2024/
  Dit laatste is niet alleen een blijk van arrogantie, maar vooral van verraad van Vlaanderen en een provocerende collaboratie met de Belgische bezetter van Vlaanderen. Een bezetter die een samenzwering is tussen Franstaligen – PS maffia en de logemaffia’s, met behulp van handlangers & verraders in Vlaanderen.
  Een bezetting die sinds 1830 verantwoordelijk is voor de oorlog tegen Vlaanderen met gebiedsroof, plunderingen, etnische zuiveringen, een misdaadterreur, en een sabotage in alle mogelijke domeinen.
  Momenteel wordt de smerigste rol gespeeld door de NV-A, waar de V staat voor (hoog)verraad, met de Grote Lijder, broeder Bartje, in een sinistere rol, die het best kan omschreven worden met het beruchte citaat van Cicero over de verrader.
  De Grote Lijder, is echter alleen maar bezig met het redden van de “Belgische brol”, vrij naar Prins Charel, en waarbij hij Vlaanderen uitverkoopt aan de PS maffia. Ik zeg dat niet, maar dat staat duidelijk in het boek : “De Doodgravers van België” van Wouter Verschelden. Daarbij komt dan nog de criminele samenspanning met de MR zoals beschreven in het boek : “Le Clan Reynders” van Philippe Engels. Kortom, de ganse Belgische beerput in al zijn glorie.(sic).
  Daarmee wil Tom Vandendriessche dan gaan aan tafel zitten via een Vlaamse regering, met dan partijen aan Vlaamse kant, die er alleen maar op uit zijn het V.B. te vernietigen.
  Hij heeft het blijkbaar ook niet door dat de NV-A een door het regime gecontroleerde oppositie is, die in stelling werd gebracht als wapen tegen het Vlaams Belang en tegen Vlaanderen, met dan broeder Bartje als de Judas.
  Vergeet dan ook alle samenwerking met de NV-A. Moest broeder Bartje het toch in zijn hoofd halen, dan wacht hem hetzelfde lot als de Ward in een vijver van een meter diep.
  Het dient dan ook niets om te dromen van een regeringsdeelname, nadat men “salonfähig” geworden is, met dan een Volksunie drama tot gevolg.
  In eerste instantie dient een duidelijke analyse gemaakt te worden van de Belgische kanker, met een duidelijk taalgebruik, ruw, rauw en ongezouten. Kortom de schoktherapie. Mijn ervaringen hebben uitgewezen dat het overgrote deel van de bevolking in Vlaanderen niet het minste besef heeft van wat er werkelijk gaande is achter de schermen, van dit rot corrupte regime. Het V.B. moet zich dan ook niet verdedigen waardoor men in het spel treedt van de vijanden, maar resoluut in de aanval gaan. Het regime moet dag en nacht bevochten worden met hun beerputdossiers. De verborgen agenda’s dienen elke dag op tafel gegooid te worden, die schuil gaan achter de wapens die worden ingezet, een beperkte opsomming :
  “De cultureel marxistische terreur met alle mogelijke vormen van decadentie, de invasies met het Coudenhove Kalergi plan, Agenda 21 -30 om onze industrie – landbouw en energiebevoorrading te vernietigen, het Covid 19(84) complot met een psychologische, biologische en financieel & economische oorlogsvoering om de middenklasse te vernietigen, en met als “sluitstuk” de Great Reset van Schwab, die ons moet doen eindigen in een communistische NWO dictatuur en terreurregime”. Hier dient echter vastgesteld te worden dat het V.B. schromelijk tekort schiet. Het verzet tegen het Covid 19(84) complot was bv. een gouden kans, maar werd niet aangegrepen, onbegrijpelijk !!!
  Van belang hierbij is zeker de rol van de 2 Olifanten in de kamer, die moet geduid worden. Een voorwaarde daartoe is wel dat men zich eerst moet ontdoen van de mollen in dienst van deze 2 Olifanten.
  De bevolking dient op elk ogenblik duidelijk gemaakt te worden, dat er een causaal verband is tussen het stemgedrag en de problemen waar deze bevolking wordt geconfronteerd. Of de wet van oorzaak en gevolg.
  Men mag zich hierbij ook niet laten beïnvloeden door de “sneeuwvlokjes”. Deze dienen immers als definitief afgeschreven beschouwd te worden. Het zijn immers geen “nuttige..” maar gevaarlijke idioten. (vrij naar Lenin).
  De verraders dienen dan ook elke dag aan de schandpaal genageld te worden.
  En dan heeft Tom het over het volgende :
  “Daarom moeten we dat Belgisch besturen laten zijn voor wat het is en een assertieve Vlaamse regering tot stand brengen die van gemeenschap tot gemeenschap onderhandelt over de ordentelijke opdeling van België.” (=einde citaat).
  Daar treedt hij al in het spel van de vijanden. België moet niet opgedeeld worden, maar Vlaanderen moet bevrijd worden van de Belgische bezetting, die wortelt in de collaboratie met de Franse bezetter, het eerste “sovjet achtige terreur regime avant la lettre”.
  Bij deze bezetting komt dan nog de EUSSR en UNO bezetting. Hierbij dient men dan ook rekening te houden het Islam Paard van Troje, waarmee we regelrecht naar een burgeroorlog gaan, en uiteindelijk naar WO 3. Zie CIA verslag van 2005. Kortom, op alle fronten worden we aangevallen.
  Als we een kans op overleven willen hebben, moeten we eerst baas zijn in eigen huis, waar eerst de Augiasstal dient uitgemest te worden, zodat het recht op zelfverdediging kan uitgeoefend worden. Nu staan we met lege handen, die dan via muilkorfwetten en na een volledige ontwapening, op de rug zijn gebonden.
  De lezing van Sun Tzu en Machiavelli is dan ook verplicht. En het doel heiligt de middelen, het gaat hier immers over leven of dood en in een dergelijk geval geldt het motto : “Nood breekt wet”. De eerste fase van het verzet dient dan ook een “psychologische oorlogsvoering” te zijn cfr. de Agitprop van de USSR.
  De bevolking in Vlaanderen dient dan ook voor een duidelijke keuze geplaatst te worden : ”Overleven of de dood”. Een tussenoplossing bestaat immers niet.
  Momenteel zitten we nog volop in een nooit geziene collectieve zelfmoordoperatie, waarbij een meerderheid van de bevolking dol enthousiast staat te springen om de koord te kopen en te betalen, waarmee ze zich gaat moeten ophangen.(vrij naar Lenin).
  Al het voormelde is de ruwe werkelijkheid waarmee we in Vlaanderen worden geconfronteerd. Zolang men deze werkelijkheid niet onder de ogen wil zien, dient het tot niets de dagdromen over een regeringsdeelname, die dan gaat eindigen met de ondergang van de partij en van Vlaanderen.

Reacties zijn gesloten.