4 gedachten over “Muzikale oproep voor de islam

 1. Niet bevorderlijk voor de dialoog met de islam, zou Links zeggen.
  Wat wel bevorderlijk is voor de dialoog: een terrorist laten ontsnappen uit Molenbeek, zogezegd omdat ze ‘s nachts niet zijn huis mogen binnendringen. En de wet die dat wél toelaat gaat pas in op …1 jan ’16. Weer een Belgenmop erbij. En dan maar klagen dat niemand ons serieus neemt.

 2. @ redactie

  ik heb de propaganda brochure van de dochter van de Likoed partij in Israël, Likoed Nederland, met interesse gelezen. In dit verlengde heb ik een vraag aan u.
  Enkele weken geleden schreef u dat uw betreurde vriendin, Foxy, in Israël heeft gewoond, wat ik niet in twijfel trek maar was dat wonen daar binnen het kader van een diplomatiek opdracht? Van een tewerkstelling bij de Navo? Of omdat ze joods was? Want ziet u, het is voor een Vlaamse, Nederlandse, Duitse, Franse , Zweedse, Noorse, Spaanse enz. burger onmogelijk om in dat land te gaan wonen. Ook wanneer hij voldoende inkomsten bewijst waardoor hij niet de kans loopt ten laste van de Israëlische staat te vallen.
  Natuurlijk kan je daar drie maanden vakantie gaan houden maar daarna volgt nillens willens de terugkeer naar huis. Bestendig wonen zoals Rita De Bond op Tenerife of Rene in Thailand is er niet bij.

  • Foxy was Vlaamse, Antwerpse, woonde de laatste jaren in donker Borgerhout tussen… Zij schreef ook op onze blog als Elliot Ness in de rubriek Borgerocco Nieuws. Zij heeft in heel de wereld gewoond samen met haar echtgenoot, een Brit. Welk werk hij juist deed, weet ik niet, vermits al langer overleden. Na hun terugkomst in deze contreien werd Foxy Europees ambtenaar. Een dame met een wereldblik en een heel grote dosis levenservaring. Een zielsverwante. Een groot gemis.

Reacties zijn gesloten.