Multi-cul is de vernietiging van elke verzorgingsstaat!

Een goede opvoeding

Een goede opvoeding

De realisatie van de veelgehoorde “jubel” van onze islamofiele politici,“de multiculturele verrijking van Europa door middel van massa-immigratie”, blijkt niet alleen een financiële ramp, maar ook een razendsnelle verloedering van onze geciviliseerde maatschappij te zijn geworden! Massa-immigratie is de vernietiging van elke verzorgingsstaat! Gelijkwaardigheid bereik je niet door zelf drie stappen terug te doen en je eigen verworvenheden (civilisatie, cultuur, normen en waarden) overboord te gooien!

Citaat Prof. Ellian (ex-moslim): “Het multiculturele paradigma wordt ons opgedrongen als norm. Multiculturalisten zijn een soort postmoderne tirannen die met morele terreur en schijn kosmopolitisme een aparte samenleving willen oprichten”

De Nederlandse criminoloog en antropoloog Hans Werdmölder heeft een boek geschreven over “Marokkaanse lieverdjes”. Werdmölder benadrukt keer op keer dat de gevolgen van die tolerantie rampzalig zijn geweest. De bewuste groep Marokkanen heeft er alleen uit geleerd dat het allemaal nog veel gewelddadiger mag

http://ejbron.wordpress.com/2013/10/06/de-multiculturele-verloedering/#more-47348

1 gedachte op “Multi-cul is de vernietiging van elke verzorgingsstaat!

  1. Tolerantie is, was, en zal nooit een garantie zijn op “geslaagde” integratie.
    Wat “correcte politici” er ook van zeggen.

Reacties zijn gesloten.