Moskee of mode… hetzelfde doel

https://i1.wp.com/www.filipdewinter.be/wp-content/uploads/2011/04/fdw-blok-skyline-moskee.jpgDat er onder de sluier meer verborgen wordt dan het haar van een moslima mag blijken uit een undercover filmopname tijdens de Hijabi Fashion Day, een islamitische modebeurs in Frankfurt.  Niet alleen worden tijdens de zgn. islamitische modebeurzen sprekers uitgenodigd die een uiteenzetting komen geven over de wasinstructies van de gebruikte stoffen, maar bovendien worden giften gevraagd voor ‘gematigde’ moslimverenigingen (sic)..  We kunnen de video wegens technische redenen niet rechtstreeks plaatsen, maar u vindt het beeldmateriaal en andere info via dit bruggetje:

Undercover auf einer islamischen Mode-Messe: Shoppen – und Spenden für eine salafistische Hilfsorganisation

Vandaag betoogt het Vlaams Belang tegen de islambeurs in Antwerp Expo.  Niet dat het veel zal helpen.  Quasi overal in de wereld worden dergelijke beurzen georganiseerd: in New York, Londen, Tokio, Miami, Moskou, Kiev…

En toch.  Afspraak14.00 u, Antwerp Expo Center aan de Jan Van Rijswijcklaan te Antwerpen, waar Filip DW de manifestanten en de Gutmenschen zal toespreken.  Meer info over de gastspreker in bruggetje onderaan.

 

Bange liefde

 

2 gedachten over “Moskee of mode… hetzelfde doel

  1. Dat wordt nooit de nieuwe skyline van Antwerpen, never , jamais, zomin als
    Blanche het Junckers Eurosongfestival wint

  2. Volgens SCEPTR was CD&V als enige partij aanwezig op de Medina expo. ‘Terwijl het VB buiten staat te roepen ‘eigen volk eerst’ gaan wij het gesprek aan’, zei Sammy Mahdi met haar Irakese wortels. Zouden ze in Irak de Vlaamse uitdrukking ‘Het hemdje is nader dan de rok’ ook kennen?

Reacties zijn gesloten.