Morgen mag de nummer één van het VB even op de nullenzender

Zondag, 27 oktober, 11 uur

Morgen mag Gerolf Annemans nog eens over de rode loper van de Zeverende Dag lopen om zijn gedacht te zeggen – en voortdurend onderbroken te worden – over een eenheidslijst in Brussel, de verbreding van de Brusselse Ring, over het schoenenprobleem van Anke en over de verkiezingen… als hij niet neergebliksemd wordt door de haatblikken van het politiek-correcte journaille.

Men is niet verplicht de rest van het programma te volgen.

4 gedachten over “Morgen mag de nummer één van het VB even op de nullenzender

  1. Het is schandalig hoe het Vlaams Belang behandeld wordt door de 0 zender, maar we weten dat Annemans zich goed zal verdedigen, niettegenstaande de linkse meute van oernalisten

  2. Het zal nog erger worden als die 0 zender wordt overgenomen door de Islam en de “zevende dag ” wordt vervangen door de “zevende dag van Allah” De huidige intervieuwers zullen vermoedelijk wel op post blijven met als voorwaarden een struikelbaard en pyama en de vrouwen in boerka !

  3. Annemans was super deze voormiddag in de zevende dag spijts oernalist De Vadder die zijn haat tegenover VB niet kan verbergen, ik walg van die vent. Trouwens ik kijk alleen nog naar deze uitzending ook “de Zeverdag” genoemd, als er eens iemand van Vlaams Belang uitgenodigd wordt, wat zelden is en dat voor een staatszender waar ook mijn belastinggeld naartoe gaat.

Reacties zijn gesloten.