Molenbeek: dàt is de westerse islam!

Dood door geleidelijkheidWe naderen het “point of no return”, het punt waarna geen terugkeer meer mogelijk is. Hoe de wereld eruit ziet na het kantelmoment kunnen we in Brussel vaststellen.

De groeiende groep moslims maakt nog maar een kwart van de bevolking uit, maar is een al zo belangrijk deel van het electoraat dat geen enkele traditionele partij nog enige maatregel zal steunen die deze groep tegen de haren kan strijken.

Dat fenomeen dreigt zich uit te breiden naar de rest van het land. Geleidelijk. En ondanks sporadisch en periodiek protest. Tot we allemaal wakker worden in een groot Molenbeek, een uitzichtloze situatie die niemand van ons gewild heeft en die perfect vermijdbaar was.

Om het met dichtregels van T.S. Eliot te zeggen: “Zo komt de wereld aan haar eind. Niet met een knal, maar met een zacht gejammer.”

Uit het artikel ‘Dood door geleidelijkheid’ van Jurgen Ceder in ‘t Pallieterke

6 gedachten over “Molenbeek: dàt is de westerse islam!

 1. Opvallend in de tekst van Mr Ceder is het volgende citaat :
  “Indien de Vlamingen vijftig jaar geleden de gevolgen hadden gekend van de immigratie, zouden ze er dan mee ingestemd hebben? Er kan weinig twijfel bestaan over het antwoord. .”
  Uit dit citaat blijkt dat Mr Ceder het niet begrepen heeft. De meerderheid van de bevolking in Vlaanderen(= zijnde het klootjesvolk) stemt al sinds 1831 voor de belgische bezetter en de verraders aan Vlaamse kant. Dit wil dan ook zeggen , dat dit “klootjesvolk” al sinds 1831 stemt voor de ondergang!!! Zoals men kruipt voor franstaligen, roden en loge mafia’s, zo kruipt men ook voor alle geïmporteerden.
  Bovendien worden stemmen gekocht door de belgische bezetter via een gigantisch profitariaat, op welk gebied dan ook.
  Zoals ook reeds in ander reacties vermeld, gebruikt een aanzienlijk deel van de bevolking, deze invasies om hun frustraties af te reageren en wraak te nemen, op diegenen op wie ze schurftig parasiteren. Men onderschat nog steeds schromelijk de factor “afgunst en nijd”.
  Toen ik in de jaren 70 begon te werken op de brusselse mesthoop, was het toen al duidelijk waar het ging eindigen. Ik heb dit samen met enkele andere moedigen meer dan eens duidelijk gemaakt. We werden geconfronteerd met aanvallen (soms letterlijke) van razernij, van diegenen die nog de oorlog aan het uitvechten waren met “les boches….”!!
  Mr Ceder,
  Diegenen die wouden zien, wisten het al in de jaren 70, maar dit is en blijft een kleine minderheid. De rest wou het niet zien, en wil het nog altijd niet zien.
  De ganse EUSSR is de facto al een Molenbeek, en in andere landen zijn er toestanden die nog dramatischer zijn.
  Vandaar het belang om een grondige wetenschappelijke studie te doen uitvoeren naar het kiesgedrag :” Wie stemt voor wie, en vooral waarom??”.
  Of anders gezegd :”Wie stemt er voor een collectieve zelfmoord?”.
  Voor de rest kleurt de tekst van Ceder voorzichtig binnen de lijntjes. Over de samenzwering tegen het Avondland, en wie daar voor verantwoordelijk is, geen woord!!!
  Ook zijn besluit met een verwijzing naar T.S.Eliot is misleidend. Het zal niet met een “zacht gejammer ” zijn, maar met een gruwelijk bloedbad.
  Ik verwijs naar Enoch Powell :
  https://www.youtube.com/watch?v=mw4vMZDItQo
  met video :
  “Enoch Powell’s Rivers Of Blood Speech”
  We moeten de vijand dan ook niets kwalijks nemen, als men zoals Biedermann de Brandstifter binnenhaalt, en het kot staat nadien in brand, dan moet men niet komen klagen!! Het zijn de verraders die moeten aangepakt worden, verkozen door het klootjesvolk. Bij deze verraders verwijs ik naar het gekende citaat van Cicero.

 2. De islam wordt een staat in een staat en dat wilen die linkse idioten maar niet begrijpen . Voor doorzicht en gezond verstand moet ge een rechtse zijn !
  Heden kreeg ik een mailtje van Janice… .Onze zeepsmoel Anciaux is bezig om een rusthuis voor bejaarde moslims te installeren te Neder-over Heembeek. Hij gelooft in een interculturele samenleving ….waarom niet binnenkort , een revalidatiecentum voor IS strijders ! Een ander mailtje ….een zogezegde levering van meubilair , om het leven van de azielers een beetje aangenamer te maken .De Griekse douane vonden in plaats van meubels , wapens en munitie . Het wordt met den dag erger en de rood groene ridders worden elke dag lomper.

 3. ik zit volop gebogen over de dagboeken van Theodor Herzl en val van de ene verbazing in de andere. Waarbij ik, spijtig genoeg, de lijnen sterk kan doortrekken naar de dag van vandaag.
  Op blz. 98- 12-VI schrijft hij in verband met de Landnahme (voor alle duidelijkheid Landnahme = het in bezit nemen van vreemde grond en bodem onafhankelijk van eigendomsrechten). Op dat ogenblik was dat nog Argentinië want tegen Palestina ‘spricht die Nähe Ruslands sowie Klima’ blz. 68. Maar om in Argentinië te komen moesten ze door Durchzugsländer, dus ‘doortreklanden’. Wat met de volgende zin de bedoeling was/is zou mij volledig ontgaan mocht ik geen kennis hebben van Molenbeek en van het besef om ‘wakker te worden in een groot Molenbeek’.
  ‘Die arme Bevölkerung trachten wir unbemerkt über die Grenze zu schaffen, indem wir ihr in den Durchzugsländer Arbeit verschaffen, aber in unserem eigenen Lande jederlei Arbeit verweigern’. ( De arme bevolking proberen wij ongemerkt over de grenzen te krijgen, indien we hen in de landen waar wij doortrekken arbeid geven, maar in ons eigen land alle arbeid ontzeggen).

  Moest die arme bevolking in de ‘doortreklanden’ voor hen werken? En blijven werken?

Reacties zijn gesloten.