9 gedachten over “Moeten we dat “aushalten”?

  1. Oordeel mij niet vanwege mijn afkomst , mijn huidskleur , taal , kledij , uiterlijk maar oordeel mij voor mijn daden !

  2. Over Volkswagen gesproken. Zijn einde is nog niet nabij maar operatie beschadiging is wel begonnen.
    Goed in die aan Amerika geleverde wagens was een software geplaatst waarbij je de mogelijkheid had om de uitstoot aan gas op te vragen In dit speciale geval werden de ‘Motor-Kennlinien’ veranderd om betere uitstootwaarden te lezen. Fout natuurlijk.
    In de 11 miljoen VW’ s die dagelijks van de band liepen werden deze bijzondere instellingen nooit geplaatst. VW en BMW zijn nog de enige Duitse merken die voor het grootste deel in Duitse handen zijn. Al de overigen in Amerikaanse handen. Geen wonder dat juist VW ‘erwischt’ werd.

    • Juist, Anna. Toeval bestaat niet, vooral niet als de Amerikaanse auto-industrie het niet goed doet.

Reacties zijn gesloten.