14 gedachten over “Moeten we dan allemaal er zo uitzien?

 1. Politie is boos omdat dit voorval hun opgesmukte criminaliteitsstatistieken geen goed doet. Slachtoffers interesseren hen niet.

 2. Wat doet ons leger in Afghanistan, Libanon en Congo als hier de problemen niet opgelost geraken met deze cultuurverrijkers?

 3. dat is een prachtig idee vooral voor onze vrouwen ze kunnen nooit geen zonneslag meer krijgen in de zomer en geen koude opvangen in de winter, zo zie je maar dat het ware geloof zorg draagt voor onze vrouwen en zo kunnen ze ons niet meer provoceren. Ik hoop dat wij de goedheid van het ware geloof van de liefde en van de vrede zullen blijven waarderen

  • Wij hebben zo onze twijfels of die kledingstukken heel praktisch zijn bij het bestijgen van hun rijtuig kameel…

   • Beter bij de les blijven redactie!! Vrouwen bestijgen geen kameel, zij lopen er naast. De ‘zitplaats’ op de kameel is voorbehouden aan de mannelijke volgelingen van Mohamed!

  • Maar het hele jaar door zijn de Zwarte Madammen wel erg aantrekkelijk nietwaar ?

 4. Nu dat het nog solden is, is het de moment om er vlug nog een paar aan te schaffen. Ik stuur ons madam onmiddellijk naar de winkel. Maar waar verkopen ze die glascontainer look???

 5. Het is een hele ervaring als ge in de geest kruipt van een Islamitter
  Bovenste rij derde van links , dat lijkt mij een sexy wulpse welwillende griet die ik best , als speels verzetje wil gebruiken. De critici onder jullie die zeggen ofte schrijven , dat kan niet ! want ge kunt ze niet zien , schijnen het niet te begrijpen ! Het is Allah bijgestaan door Mohhamed (of zijne zwarte Piet) die mij de weg wijzen.en influisteren ” pakt de die , das een hete !”

  • Ge ziet duidelijk in uw reactie dat ge niets afweet van de liefdevolle godsdienst dat de Islam is. de volgelingen van het ware geloof denken nooit aan seks, als ze de vrouw gebruiken denken ze in de eerste plaats aan voorplanting, en dit om Allah te plezieren maar niet om zichzelf een groot verschil met die westerse seksuele geobsedeerden

   • Ge hebt gelijk “broeder” hoe durfde ik een link leggen tussen onze broeders en pret in’t bed . Vrede zij met U gelijkgestemde. Als ge een van de dagen naar Syrie gaat om te vechten voor de eer en glorie van Allah , vergeet dan vooral uw pillekens niet . ( grapje , niet alleen voor die pillekes)

 6. Als g’er 1 gezien hebt, heb je ze allemaal gezien !
  Gelukkig is dat bij westerse vrouwen NIET zo…..

Reacties zijn gesloten.