6 gedachten over “Moeders voor Moeders…

 1. mooi initiatief van ons VB om moeders voor moeders te steunen . Maar ze is de enigste partij niet , die steun geeft aan het goede doel …. PvDa deed hetzelfde maar dan voor Homo’s voor Homo’s

 2. Deze reportage doet, mij denken aan Alexandra Coolen wat is er daar mee gebeurd, ik hoorde vertellen dat ze haar bijdrage aan de partij gedurende een lange periode niet betaalde zou ze het niet kunnen storten op de rekening van Moeders voor moeders?

  • Breek onze mond niet open over Moeder Overste. Wat je “hoorde vertellen” is waar en méér…

   • Ik heb begin van dit jaar 20 euro gestort voor haar tijdschrift Peper en Zout, en ik heb niets meer ontvangen!! Ik wacht ook nog op het laatste nummer van 2013!!!(waarvoor ik in 2013 ook betaald had!!). Er was ook geen enkel bericht dat de uitgave werd stop gezet!!
    Ik ben dus blijkbaar niet de enige die gerold is.
    Wat denkt Paul B. daarvan..???
    Het zijn dergelijke bedenkelijke praktijken die alles wat Vlaams en rechts is, in diskrediet brengen.
    Er zijn reeds meer dan voldoende problemen van buiten uit, zodat men er intern geen meer moet bij maken.
    Voor de rest kan ze mijn bijdrage steken waar ik het denk…!!.

    • Moeder Overste is in eerste instantie bezig met zichzelf, echtgenoot, kinderen, eigen haard, eigen mis, eigen onderwijs, eigen gelijk, eigen geld, veel eigen geld… Wat Paul B denkt? Geen idee, zolang hij niets tekort komt en niet te hard moet werken. De VB-militanten uit de Kempen kunnen een boekje erover open doen!

Reacties zijn gesloten.