“Misschien wel het meest schokkende aan de Oudejaarsaanrandingen in Keulen is …

01… hoe geschokt wij er door zijn.

“Wat verwachten wij nu eigenlijk? Dat je honderdduizenden, nee, miljoenen migranten uit vrouwenhatende culturen kunt verwelkomen en dat zij als dank opeens moderne modelburgers met respect voor de gelijkheid van man en vrouw worden?”

“Wen er maar aan: christenen en homo’s waren al niet veilig in AZC’s, vrouwen zullen dat steeds minder zijn op onze straten en pleinen.”

“Vrouwen, heel eerlijk? Het zijn allemaal hoeren.”

“Als alle vrouwen hoeren zijn, wat zijn zij dan in de ogen van al die seksueel gefrustreerde, met niets dan vrouwenhaat opgevoede en religieus gelegitimeerde jonge moslims in West-Europa?”

“BLIJF MET JE ROTPOTEN VAN VROUWEN AF, STELLETJE KUTBARBAREN!”

Lees het opiniestuk ‘Het Tahrirplein van Keulen’

6 gedachten over ““Misschien wel het meest schokkende aan de Oudejaarsaanrandingen in Keulen is …

 1. ‘vrouwenhatende culturen ‘? Ze zijn zo tevreden met hun vrouwenhatende man dat ze alhier zelfs met ons niet willen flirten, laat staan trouwen.

   • Och Frans is een beetje wereldvreemd . Ik heb indertijd PV’s opgesteld voor meisjes die onderdoken weg van hun familie omdat zij verloofd waren met een blanke ongelovige Ik heb vrouwen verhoord , tot zelfs in het ziekenhuis die serieus geslagen werden en mishandeld . Ik heb meegemaakt in de Van Den Hautelei te. Deurne waar een Marokkaanse door haar Allah barbaar werd toegetakeld in het bijzijn van de kinderen. Wij hebben de ouders van die vrouw en zelfs een imam erbijgeroepen maar die konden niets doen , zij waren gehuwd en volgens de Koran enz enz Het enigste waardevolle dat Frans geschreven heeft is “vrouwenhatende culturen” , de rest is zeik van boeremie. Niemend , maar dan ook niemand wordt graag onderdrukt en mishandeld . Dat zij tevreden zijn met enz …..heeft te maken met hun “onderdrukking”

  • Maar “ze” laten wél toe dat hun “woest gebroed” ONZE WESTERSE VROUWEN èn MEISJES molesteren… hoé erger, des te méér genoegen die kopvodwijven erin hebben.
   Herinner maar eens de fameuse uitspraak over een Yezidikind (dat overigens in àlle media verscheen):” Het was géén minderjarig kind dat ik verkrachtte… het was “maar” een slavin”.
   Bij gebrek aan Yezidi-vrouwen/kinderen, vallen die bandieten dan maar Westeuropese dames lastig. 🙁 Frans !

 2. “We zijn geschokt…” Wat een klucht. Wat gebeurd is, werd ten andere “gevraagd” in 2014 door de Antifa (=een door de Duitse overheid gesubsidieerd schuim van de straat, ik verwijs naar een andere reactie).
  Bron : Hartgeld rubriek Gesellschaft met citaat :
  “Neu: 2016-01-07:
  [14:22] mm: Antifa fordert Zwangsvergewaltigungen von “volksdeutschen” Frauen
  Die Meinungsfreiheit ist ein hohes Gut in diesem Land. Aber sie hat zu Recht ihre Grenzen, wenn beispielsweise gegen Minderheiten gaehetzt wird. Doch dass man hierzulande ungestraft den Tod des eigenen Volkes wünschen und eine erneute Bombardierung wie in Dresden herbeisehnen darf, ist eine der üblen juristischen Verirrungen, die es nur in einem Land mit Infektion durch suizidären Selbsthass geben kann. Jetzt sind die nicht ganz richtig tickenden “Anti”-Faschisten noch einen Schritt weiter gegangen: Sie fordern zu Vergewaltigungen von deutschen Frauen durch Ausländer auf.
  [14:24] Der Professor dazu:
  Alles klar: im rot-grün regierten Nordrhein-Westfalen tun die Migranten eben, wozu sie aufgefordert wurden!
  [15:30] Dieser Artikel ist von 2014. Das wird man jetzt alles hervorholen, wenn es an die Abrechnung mit den Linken geht.WE.(=einde citaat).
  Gezien de omvang van de aanrandingen in tal van Duitse steden.. gaat het hier dan ook niet meer een “toeval”, maar om een georganiseerde “lynchpartij” en de verantwoordelijken daarvoor zitten in Berlijn. (die echter verkozen werden door een meerderheid van de bevolking.).

Reacties zijn gesloten.