‘Mijn lichaam hebben ze al vermoord, nu nog mijn ziel’.

Een 17-jarig Yezidi meisje, dat samen met 40 andere vrouwen en kinderen wordt vastgehouden door de Islamitische Staat (IS), heeft verteld over het gruwelijke misbruik dat ze als seksslaaf van de islamitische extremisten dagelijks moet ondergaan.

‘Mijn lichaam hebben ze al vermoord, nu nog mijn ziel’.

 ‘Ze behandelen ons als slaven. De mannen slaan en bedreigen ons indien we ons durven verzetten. Soms hoop ik dat ze me zo hard slaan dat ik sterf.’

Lees het artikel bij AD

The Telegraph

FT

6 gedachten over “‘Mijn lichaam hebben ze al vermoord, nu nog mijn ziel’.

 1. Men durft wel A zeggen over ISIS maar niet B. Dit laatste gaat dan over wie er werkelijk de drijvende krachten zijn achter ISIS..
  Ter info enkele bruggetjes :
  1. http://www.globalresearch.ca/isis-leader-abu-bakr-al-baghdadi-trained-by-israeli-mossad-nsa-documents-reveal/5391593
  2.http://www.veteranstoday.com/2014/08/04/french-report-isil-leader-mossad
  Het uiteindelijke doel van ISIS is een aanval op Syrië door de USA en de bondgenoten, een aanval die vorig jaar mislukt is door de tegenstand van Rusland
  http://wakeupfromyourslumber.com/news/russias-lavrov-west-may-use-isis-pretext-bomb-syrian-government-forces
  Het is dan ook geen verrassing dat Israel geen problemen heeft met ISIS, maar wel integendeel. Het verleent alle mogelijke hulp. Het gejank over Hamas krijgt hierdoor wel een wrange nasmaak!!!
  http://www.activistpost.com/2014/08/why-arent-isis-and-al-qaeda-attacking.html
  Dit laatste artikel illustreert dan ook duidelijk de rol van Israel in het uitgelokte conflict waarbij vooral de Christenen en aanverwanten worden geviseerd. Deze vormen immers een stabiliserende en welvaart scheppende klasse, die moet verdwijnen.
  Dit alles is een typisch voorbeeld van de NWO :”Problem-reaction-solution” en kadert in het Oded Yinon plan, en van het PNAC plan van de AIPAC in de USA , dit alles moet ons dan ook leiden naar de 3de wereldoorlog.
  Men dient zich ook geen illusies te maken over de plannen van Obama, (=de stroman van de AIPAC) die geld wil om de gematigde Syrische rebellen te bewapenen om te vechten, maar tegen wie = Assad of ISIS??
  http://www.zerohedge.com/news/2014-06-26/obama-asks-500-million-equip-syrian-rebels-isis-juggernaut-iraq-spreads
  We worden hier dan ook geconfronteerd met een gigantische hoop leugens en bedrog over de ware aard van het conflict in het Midden Oosten.
  Spijtig dat de Yezidi’s deze bijdrage niet kunnen lezen, want dan zouden ze geweten hebben wie er uiteindelijk verantwoordelijk is voor het sexueel misbruik
  waarvan ze het slachtoffer zijn. Over de morele verantwoordelijkheid van de “supporters van het uitverkoren volk” spreek ik mij echter niet uit.. het zal hun zo al voldoende “tegen de borst stuiten…”, maar de waarheid heeft haar rechten.

  • ” maar de waarheid heeft haar rechten.”maar wat is de waarheid ? wat ze hier en daar schrijven ? Wat hebben ze allemaal niet geschreven over het VB om ze in diskrediet te brengen , om maar een voorbeeld te noemen . Het meest gezonde standpunt is heel kritisch te zijn over al die gepubliceerde standpunten . De Nazi’s en zijn opperhoofden hebben de mensen ook vanalles doen geloven , met het resultaat dat de mensen het ook inderdaad begonnen te geloven , met alle gevolgen

 2. werk aan de winkel voor de Dikke Van Daele ! Want de bestaande woorden om mijn afschuw uit te drukken , bestaan nog niet !

 3. Als het ooit tot een internationaal proces komt , waarbij IS leiders zich moeten verantwoorden voor die afschuwelijke misdaden die ze hebben begaan . Dan hoop ik uit de grond van mijn hart dat zij niet verdedigd worden door onze Top Tien advocaten want dan is de kans groot dat ze worden vrijgesproken met schadevergoeding . Het zou zelfs nog niet uniek zijn , Faroed Le Fou , Trabelski !

 4. Ik deel de mening van Lovenaar. Eén van de hoofddoelen van de door de CIA gesteunde opstand in Syrië, is wel degelijk het vormen van een soennitisch kalifaat omvattende Syrië, Irak,Iran, Libanon met als kalief de Turkse Erdogan. Voor Israël is dit uitermate goed, daar zij via de VS Saoedi Arabië en Qatar, niet meer als een directe bedreiging zien. De reden van de financiële steun van Saoedi Arabië en Qatar aan ISIL,ISIS, IS is de vrees dat er een oliepijplijn en een gaspijplijn uit Rusland, de oude Russische deelstaten en Koerdistan zou gebouwd worden naar een Syrische havenstad, zodat de kostprijs van hun petroleum door vervoerkosten (Golf van Aden- Suez-kanaal- kleinere tankers) te duur zou uitvallen.

  • Ik heb daar enorme twijfels over . Indien er dergelijke geheime agenda zou bestaan gaan ze die niet aan de neus van iedereen hangen . Ik hoorde en las ooit , dat de Joden achter die aanslag op de twin towers zaten. Al die zogezegde verhelderde artikeltjes doen de kassa rinkelen !

Reacties zijn gesloten.