Michelle werd uitgegomd in Saoedi-Arabië

Michelle ObamaMichelle, vrouw van moslim vriend Obama, werd door de staatszender uitgegomd wegens niet zedig genoeg gekleed voor de plechtigheid n.a.v. het overlijden van koning Abdullah. De nieuwe koning en verschillende ambtenaren gaven haar ook geen hand.  Ze werd bekritiseerd omdat ze geen passende respectvolle zwarte kleding droeg. Het zou tot een zwaar diplomatiek incident geleid hebben mocht de zedenpolitie haar opgepakt hebben.  Dus bleef er slechts deze oplossing.
Je zou voorwaar denken dat ze daar vrouwonvriendelijk zijn.

 

2 gedachten over “Michelle werd uitgegomd in Saoedi-Arabië

  1. Als ge niet beschikt over een “eer” gevoel , kunt ge dat ook niet krenken . Als Obama voelde dat zijn vrouw volledig op de achtergrond werd geduwd als een misplaatst storend wezen had hij niet de moed om zijn middelvinger op te steken naar al die Abdalha’s , of op een minder duidelijke manier laten voelen, dat hij als president en als machtigste man ter wereld niet gediend was met het beledigen van “the first lady” Helemaal niet , hij bleef glimlachen omdat vermoedelijk op dat moment , in plaats van gezond verstand , zijn hersenen met olie werden opgefrist . Ik kan mij moeilijk inbeelden dat bij de “uitvaart” van Dutroux ( hoe sneller hoe liever) hoogwaardigheids-verkleders een laatste groet komen brengen . Dat doen ze wel bij een olie-Dutroux want ik zie niet veel verschil Het meest recentelijke een jonge man veroordelen met DUIZEND zweepslagen en 10 jaar cel , waarom feitelijk ? Ge moet maar eens tellen van 1 tot 1000 dan pas kom je onder de indruk , want 1000 is snel uitgesproken . Het wordt steeds duidelijker We worden geregeerd onder een minderheid van grote Hypocrieten die wij moeten respecteren , wat mij betreft , …CENSUUR …..

  2. 100% akkoord met de reactie van Rene.
    Verder, de Obama’s zouden beter volledig en compleet worden verwijderd, zij zijn de grootste ramp die de VS ooit hebben meegemaakt – en bijgevolg de ganse westerse wereld – erger dan Carter en Clinton, schandaliger dan Kennedy. Obama ligt zelfs overhoop met zijn eigen partij.

Reacties zijn gesloten.