Met zo’n Republikein maak je de Democraten overbodig

Presidentskandidaat John Kasich liet 45.000 Somalische vluchtelingen toe in Ohio.  91% daarvan zijn handophouders.  Let wel, Kasich is Republikein… kan je je alleen maar afvragen op hoeveel de importteller zou staan mocht hij een Democraat geweest zijn.

En zo tonen ze hun dankbaarheid.

De Somaliers wilden zich inschrijven op een sociale woninglijst, een initiatief van My Brother’s Keeper, een kerkorganisatie.  Ze waren met z’n velen.  Columbus telt de tweede grootste Somalische bevolkingsgroep van de VSA.  De buren beklaagden zich over het lawaai, luide muziek, toeterende auto’s, parkeren op privé opritten.  Waarop er relletjes uitbraken.  De overheid moet hen grotere woningen bezorgen, vinden ze,  want ze hebben allemaal heel veel kiendjes.  En de sukkelaars vinden moeilijk een woning om hen allemaal te herbergen.
Uiteindelijk moest de geplande inschrijving afgelast worden, want de afgevaardigde van de kerkorganisatie, kreeg de schrik te pakken.

Intussen loopt de import van Somalische ‘vluchtelingen à rato van 800 / 900 per maand onverdroten verder.  Je zou voor minder Trump kiezen.

Ohio heeft ook zijn ‘Syriëstrijders’.

www.dispatch.com