Merkels bondgenoten zijn terreurpeetvaders

We zijn het bij uitzondering eens met de ‘Linke’ fractieleidster, Sarah Wagenknecht, in het Duitse federale parlement:

“Ook wij weten dat het soms onvermijdelijk is met onaangename regimes te praten, maar er bestaat toch een verschil tussen praten en zich aan hun voeten werpen. U hebt over het vluchtelingenprobleem gesproken, over terrorisme… en dan kiest u als uw voorkeurpartners voor de oplossing van de vluchtelingencrisis uitgerekend de terreurpeetvader Erdogan, die met zijn bloedige politiek tegen de Koerden in zijn eigen land en met zijn steun aan terreurgroepen in Syrië een gepersonaliseerde vluchtoorzaak is… 

Complete waanzin!  Turkije, als een reusachtige vluchtelingengevangenis, waarvan Erdogan de sleutel in zijn zak heeft…Dat is toch geen oplossing.  Dat is een morele faillietverklaring… 

Wilt u zich nu echt door deze onberekenbare Erdogan in een oorlog met Rusland laten trekken omdat hij blijkbaar de mening toegedaan is dat een Nusra-vriend en andere islamitische terroristen ondersteuning nodig hebben?  Dat is toch een compleet absurde politiek.  Dat kan men toch niet verantwoorden.  

En de situatie is niet veel beter met uw tweede bondgenoot, de Saoedische kop-af-dictatuur… waarvoor wapenexporten goedgekeurd worden, hoewel de Saoedi’s de mensenrechten met de voeten treden, hoewel ze in Jemen een oorlog in gang gezet hebben en in Syrië islamitische boeven financieren.  Wie echt vrede wil in Syrië moet de wapentoevoer afsnijden en landen die deze terroristen ondersteunen moet men niet charmeren of hun voeten kussen, maar moet men onder druk zetten…”

 

 

2 gedachten over “Merkels bondgenoten zijn terreurpeetvaders

 1. Ik denk dat Sarah wagenknecht haar politieke dagen geteld zijn . Kritiek uiten op ons aller Mutti , dat kan niet , dat mag niet , want Merkel handelt enkel en alleen uit Evangelistische naastenliefde . Erdogan is een menslievende persoon die de garantie geeft aan zijn volk van rust en vrede . Daarvoor is het noodzakelijk dat hij zijn tegenstanders uitmoordt. Uiteraard heeft hij gelijk , verwijder al het krapuul uit de maatschappij en we leven terug in een aards paradijs . Vraag is , wie is het krapuul …. volgens mij ……..

 2. Gehoord op de Beierse radio.
  Die kan niet begrijpen dat iemand dank zij zijn helder mensenverstand de Merkel staat afwijst. Dan slaat hij maar aan het speculeren.
  Hebben onlangs geen Russische-Duitse tegen de toestroom geprotesteerd? (Ja, en in tegenstelling tot tegendemonstraties moeten die niet gekocht worden) En schrijven de Russische media niet dat Merkel met haar vluchtelingenpolitiek Duitsland ruïneert? (ja, dat doen ze net zoals andere landen die over dat thema berichten)
  Hierbij vordert de Bayerische Funk de idee dan op dat dit gestuurd moet zijn. Poetin steekt daar achter. Hij financiert bovendien de boze rechtsen.

  Met dat krampachtig zoeken naar een bevelhebber geeft het toe -zonder het te willen- dat achter de meeste protesten in Duitsland, die zogenaamd spontaan gebeuren, bevelhebbers zitten die de zaak van buitenaf sturen.

  De Merkel staat koopt tegendemonstranten en beveelt de media. En omdat het in Duitsland zo is moet het ergens anders ook zo zijn.

Reacties zijn gesloten.