Men zegge het voort

Aankondiging FreddyGaat Belgie een maffialand worden en aansluiten bij de Cosa Nostra?

De oorsprong en doelstellingen van de maffia zijn iedereen wel bekend. De maffia is een criminele organisatie die in handen is van een groep families. Doorgaans persen ze zelfstandigen en ondernemingen af door een relatief hoge bijdrage te eisen, zonder dat daarvoor de minste reden bestaat, met als tegenprestatie een zogenaamde “bescherming”. Als men die bijdrage niet wil betalen is de kans groot dat men in de nabije toekomst een vogel voor de kat zal worden. In Sicilië kan iedereen U een reeks voorbeelden geven van personen of ondernemingen die door de maffia werden vermoord of vernietigd. Maar nu blijkt het dat de praktijken van de maffia door onze beroepspolitiekers worden overgenomen!

Waarover gaat het?

In ons land kennen we een zeer grote onderneming op gebied van energie: Electrabel genaamd. Dankzij vroeger gedane investeringen in kerncentrales heeft deze onderneming er voor gezorgd dat méér dan 50 procent van al onze elektriciteit door deze centrales wordt geproduceerd. Er is op de tientallen  jaren dat deze centrales werken nooit enig slachtoffer te betreuren geweest en deze centrales zorgen voor geen enkele pollutie en leveren betaalbare energie. Maar op zekere dag gaan de beroepspolitiekers zich eens bemoeien met onze energie productie. Ze willen “groene energie” bevorderen zonder te weten hoe de vork aan de steel zit. Omdat iedereen aan die politieke krachtpatsers, die zoals steeds niet willen luisteren, wil uitleggen dat windmolens en zonnepanelen onmogelijk kunnen wedijveren qua kostprijs met de traditionele energie productievormen beginnen die onwetenden de spelregels te vervalsen.

vandela2 vrijspraak corruptieOp de meest idiote wijze worden fortuinen subsidies beloofd, voor termijnen tot 20 jaar toe!, aan diegenen die in windmolens en zonnepanelen willen investeren. Zoals aan die beroepspolitiekers met herhaling werd uitgelegd blijken hun beslissingen een regelrechte ramp te worden. De ene dalende aanpassing van de subsidies volgt op de andere en na jaren blijkt dat er geen geld meer is om die klucht te blijven financieren. Bovendien is de totale productie van die twee gesubsidieerde productiemethodes na vele jaren van geld verbrassen verwaarloosbaar te noemen.

En wat doen de beroepspolitiekers die hier duidelijk de bal hadden misgeslagen?
Ze beslissen zonder de minste wettelijke basis om hun geleden verliezen door de andere partij te laten betalen. Ze beslissen op schandalige wijze om Electrabel niet minder dan een half miljard EURO te laten betalen omdat ze zogezegd te veel verdienen met de inmiddels fiscaal afgeschreven kerncentrales. Dat Electrabel dus veel belastingen in de toekomst zou gaan betalen is hen onvoldoende. Ze willen ALLES afpakken en eisen een bedrag dat ongeveer evenhoog is dan de totale jaarwinst van dit bedrijf. Zoiets zou in geen enkel land kunnen tenzij in dit apenland.

De Italo waalse nicht, de de notionele aftrekker en de baardMaar het ergste is dan wel dat Electrabel ook voor de rechtbank haar gelijk niet kan halen en dat zelfs het Grondwettelijk Hof, dat bestaat uit vetbetaalde en levenslang benoemde magistraten die door deze zelfde staatsrovers werden benoemd, deze oplichters gelijk geeft. Dit is gewoon schandalig te noemen.

Geen enkele onderneming ; geen enkele zelfstandige heeft vandaag in dit land nog enige rechtszekerheid. Men kan nu van iedereen, juist zoals bij Electrabel, afpakken wat men wil.

Hopelijk gaan die beroepspolitiekers nu niet schrikken indien in de nabije toekomst steeds meer ondernemingen ons land gaan verlaten. Dat ze zich dit niet zullen aantrekken weten we reeds. Hun onbeschaamde gegraai bij ondernemingen zoals Electrawinds en Arco, die ze daarna wezenloos achterlaten, is voldoende bekend.

Maar dat we op deze wijze een sombere toekomst zullen moeten ondergaan is een feit.
Gaat er nu geen enkele partij de moed hebben een einde te stellen aan dit soort maffiapraktijken?

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

Nvdr: Lees ook JMDDDoorbraakVerdraaide waarheid

3 gedachten over “Men zegge het voort

  1. Om lid te worden van de Italiaanse maffia moet ge bewijzen dat ge een echte schurk bent , een leegloper die voor niets terugdeinst om brave burgers uit te persen zoals een citroen. Om toe te treden tot de Belgische Cosa Nostere-delanot-te of de P-affia S-iruppio volstaat het , om een lidkaart te kopen . Als ge echter veel vriendjes hebt en ge zou er in slagen een politiek mandaat los te peuteren , moet ge wel beschikken over vernoemde kwaliteiten die de Italiaanse gelijkgestemden eisen van hun kandidaten . Ge moet zelfs , indien nodig , nog sterker zijn en niet vies , om geld dat zou kunnen dienen als bewijs ten laste , te verbranden !

  2. Beste Freddy,
    Voor de lezers van deze en andere gelijkgestemde blogs was het al lang duidelijk dat er gangsterpraktijken aan de gang waren inzake den elentriek. Dit is overigens niet het enige waar de politieke maffia zich aan bezondigd in dit apenland, dat weet u, de lezer en ik ook al langer. deze bijdrage is geschreven in begrijpelijke taal voor iedereen, ook voor diegenen die daarvoor niet zouden geweten hebben waarover het gaat. Er is nu geen excuus meer om te zeggen ” we hebben het niet geweten”.

  3. We hebben het niet geweten maar de meerderheid van dat klootjesvolk stemt toch op die maffia kandidaten

Reacties zijn gesloten.