Men zegge het voort

Aankondiging FreddyZou Europa zich hiermede niet eens beter bezighouden?

Europa wil zich met alles bezighouden en heeft reeds duizenden reglementen en nieuwe regels en wetten gestemd waarvan het resultaat niet zelden bedroevend is. De motor van onze hele economie zijn de duizenden KMO’s die iedere dag steeds meer en meer gebukt gaan onder een lawine van kostenverhogende maatregelen en wetten waardoor er iedere dag méér KMO’s verdwijnen dan er worden opgericht. Op artificiele wijze worden hierdoor steeds meer omzetten in de richting van grote multinationals gestuurd.

De dag zal komen dat de laatste warme bakkers en slagers uit onze steden zullen verdwijnen omdat ze geen gevolg meer kunnen geven aan allerlei  stupide beslissingen en investeringen die alleen door de grote ondernemingen kunnen gedragen worden.

Het is onze mening dat de Europese beroepspolitiekers eens moeten stoppen met steeds maar nieuwe wetten te maken en beter eens hun tijd zouden steken in het OPLOSSEN van problemen die reeds bestaan in plaats van er nieuwe te creëren. Vandaag willen we het eens hebben over een snel stijgende internetplaag.

Enkele jaren geleden ontving ik om de paar maanden een bericht waarvan men kon vermoeden dat het frauduleus was. Van een onbekende dame een bericht ontvangen dat ze op sterven ligt en U graag 200.000 euro wil betalen om haar te helpen een bedrag van 50 miljoen euro, dat haar man zaliger haar bij een buitenlandse bank heeft achtergelaten en waarvan niemand kennis heeft, te gaan incasseren moet normaal toch wel een lichtje laten gaan branden.
Dit neemt niet weg dat reeds honderden internetgebruikers in de val zijn getrapt van dergelijke beroepsfraudeurs. Hun aantal neemt enerzijds zeer snel toe en hun teksten worden anderzijds ook steeds meer geloofwaardig voorgesteld.

Door de explosie van het aantal fraudeurs namen de pogingen tot oplichting sterk toe zodat ik de laatste 24 uur niet minder dan 4 oplichtingspogingen op mijn scherm heb zien verschijnen. In bijlage kan U ze zelf lezen.

Twee van de vier zijn zo doorzichtig dat zelfs een quasi idioot er waarschijnlijk niet meer zal intrappen. Maar de andere twee zijn veel gevaarlijker. De ene geeft zich uit
voor een kaderlid van een grote bank en de andere voor een verantwoordelijke van de Franse posterijen. Beiden geven ze waarschijnlijk een juist e-mailadres op namelijk, zoals in ons geval,  www.bankofengland.co.uk  en rp-direct@laposte.net. Beiden laten ze weten bij voorkeur te worden benaderd op hun persoonlijk mailadres en voor diegenen die er aan beginnen is de kans groot dat ze het op een dag bitter gaan beklagen. Wij kennen verhalen van degelijke zakenlui die naar Lagos of Abidjan
zijn gevlogen om daar de slag van hun leven te gaan doen. De werkelijkheid was anders. Eens ter plaatse vielen ze in handen van beroepsgangsters en ze hebben
nooit de identiteit gekend van hun zogenaamde weldoeners. Steeds met véél minder geld en soms met minder tanden waren ze uiteindelijk nog blij het te hebben overleefd.

Het kan toch niet moeilijk zijn voor onze Europese krachtpatsers om in ieder land een groep specialisten aan het werk te zetten die al die gangsters gaat opspeuren en  door de rechtbanken te laten veroordelen. Dergelijke actie zou véél nuttiger zijn dan het stemmen van een zoveelste onnodige nieuwe wet.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

From: Bahar.Hartmann@sinclair.edu
CC: inf@use.edu
Subject:
Date: Fri, 22 Nov 2013 14:12:32 +0000

Loan Offer @ 3% Contact Us: robertsloanfirm_100@live.com<mailto:robertsloanfirm_100@live.com>

 ..

From: Bahar.Hartmann@sinclair.edu
CC: inf@use.edu
Subject: Please Can I trust You
Date: Fri, 22 Nov 2013 09:26:08 +0000

I Have A Project For Charity Which I cannot complete because Of My Illness. Please Contact Me On: Hans-ziner@live.de

..
From: andrewbailey.andrewbailey@yahoo.co.uk
Subject: Emergency Rspond
Date: Thu, 21 Nov 2013 19:33:20 +0100

Greetings,
I Am Andrew Bailey – Deputy Governor and Chief Executive Officer of the Prudential Regulation Authority.
Banking at BANK OF ENGLAND(http://www.bankofengland.co.uk/.),
I have a proposal for you If you know you can Handle this,
Contact me through my private email:(a.andrewbailey@yahoo.co.uk) with you full names and address, phone numbers and fax,
if any for more details I await your reply,
Regards,
Andrew Bailey


From: rpdirect@laposte.net
To: fvangaever@hotmail.com
Subject: RPDirect: La solution pour faire parler de vous et de votre activité dans la presse
Date: Fri, 22 Nov 2013 08:34:28 +0000

Bonjour,

Je me permets de vous contacter afin de vous présenter notre service dédié à la diffusion ciblée et personnalisée de communiqués à la presse vers les médias français, européens ou ceux des cinq continents.

Quels que soient votre budget et vos besoins, RPDirect vous offre des solutions packagées ou personnalisées pour informer les bons destinataires de votre prochain communiqué de presse que nous sélectionnerons parmi 250 000 journalistes de la presse écrite ou audiovisuelle collaborant plus de 60 000 médias.

Votre activité vous conduit à diffuser des communiqués vers les journalistes ?

Nos services peuvent vous aider à optimiser financièrement la rencontre entre vos informations et la presse, voilà pourquoi, je vous propose d’étudier ensemble, la possibilité de devenir votre partenaire pour ces opérations et vous faire bénéficier de fortes économies d’échelle et d’une qualité de prestations normalisée.

Découvrez toutes nos offres sur notre site internet www.rp-direct.com et obtenez un devis gratuit.

RPDirect n’est pas une agence RP, mais un média one-to-one qui assure non seulement la personnalisation de l’adressage pour chaque envoi, mais aussi, si vous le jugez nécessaire, la diffusion de variantes de votre communiqué en fonction de vos besoins : type de média, lectorat, zone de diffusion…

En espérant que nos nouvelles offres retiendront votre attention, je reste à votre disposition pour toute demande d’information complémentaire.

Cordialement,
Anne Marie Perroy
Tél.: + 33 (0) 9 73 01 77 40
Mobile : + 33 (0) 6 79 32 81 89
amp@rp-direct.com

2 gedachten over “Men zegge het voort

  1. Europa zorgt enkel en alleen voor miserie tenzij voor zijn vertegenwoordigers

  2. Het EU circus heeft den brave burger, jan met de pet, piet snot enz…. een pak geld gekost. Wat heeft het ons opgebracht? Nul komma nul,nul. Enkel de in eigen land uitgerangeerde politici hebben er een dikke bankrekening aan over gehouden. Meer Europa??? nee bedankt. Mijn stem gaat naar de enige echte eurokritische partij, Vlaams Belang.

Reacties zijn gesloten.