Men zegge het voort

Aankondiging FreddyIs dit het soort voorbeeld dat we aan onze jeugd moeten geven?

We stellen ons de vraag hoe onze jeugd zoal zal reageren wanneer ze in onze media, zoals vandaag het geval is in de meeste kranten,de volgende soorten  berichten lezen:

“Reeds méér dan 100 bevelen op uitwijzing en nog steeds in ons land”. “Vreemdelingenzaken zegt machteloos te staan”! “Algerijnse gangster lacht onze politie uit”! enz.enz.

Waarover gaat het?
Een Algerijnse gangster, want hier past geen enkel ander woord, de genaamde Karim B.A. (45) verblijft al 20 jaar illegaal in Brussel. Dat hij niets wil bijdragen aan onze samenleving moge blijken uit het feit dat deze man reeds ontelbare keren werd opgepakt voor allerlei gepleegde misdrijven, gaande van enerzijds drugdelicten tot diefstallen met verzwarende omstandigheden tot anderzijds verduistering, bendevorming, valsheid in geschrifte enz.

Op al de jaren dat hij hier onze streken onveilig maakt en illegaal rondloopt werd hij reeds niet minder dan 102 maal een bevel overhandigd om ons land te verlaten. Meestal kreeg hij een dergelijk bevel nadat hij opnieuw een misdaad had begaan. Zo werd hij niet minder dan 17 maal betrapt onder een valse naam….

Volgens een woordvoerder van Vreemdelingenzaken kan men NIETS DOEN tegen die gangster omdat de ambassade van zijn thuisland niet meewerkt en dus dwarsligt (sic)!!! Algerije wil hem volgens Vreemdelingenzaken niet opnemen en we staan dus machteloos !!!!!

Wat is dit nu voor prietpraat. Welke idiote organisatie of overheid neemt nu 101 maal een zoveelste idiote beslissing. Wat moeten we denken van een politieagent, die aan een voetganger die door het rode licht wil wandelen, en die opdracht geeft dat hij op zijn stappen moet terugkeren en die niet wil luisteren daarna nog 101 keer hetzelfde zou vragen. Welke ouder, die aan een kind in een winkel zou bevelen van iets af te blijven, zou dergelijke opdracht nog 101 keer herhalen? Men wordt radeloos als men hoort op welke totaal zinloze en idiote wijze onze overheden soms te keer gaan. Wat moeten kinderen die zoiets lezen nu gaan denken?

Steel maar……lieg maar……. neemt maar drugs……..pleeg maar schriftvervalsing…….neem maar een andere naam aan……… het kan allemaal geen kwaad want de overheid zegt zelf dat ze NIETS kunnen doen!!!

Wij hebben een andere mening in dit verband. Eerst en vooral zou ik als overheid aan Vreemdelingenzaken laten weten dat ik hen voor niets meer nodig heb en dat ze vanaf morgen allemaal, zoals President Reagan het eens heeft gedaan met de verkeersleiders in zijn land, een andere betrekking kunnen zoeken. Verder zou ik aan die Algerijn laten weten dat hij nog 24 uur de tijd heeft om het grondgebied te verlaten en indien hij daar geen gevolg aan geeft hij zal aangehouden worden en voor minimum 1 jaar wordt opgesloten. Maar wel in een echt gevang. Geen TV/geen ontspanning/geen lectuur gewoon NIETS. Water in onbeperkte mate en uiterst karige maaltijden. Geen wandeling of mogelijke kontakten met anderen. Gewoon 1 volledig jaar alleen in een cel en de hele dag, zonder de minste ontspanning, wachten op de volgende dag.

Niemand verplicht Karim B.A. een dergelijke straf te moeten ondergaan maar hij zou duidelijk en VOORAF verwittigd zijn!! Indien men hem reeds 102 maal heeft kunnen aanhouden na een gepleegd misdrijf zal het nu wel een103de maal kunnen lukken en vinden we hem wel snel indien hij na 24 uur nog op Belgische bodem verblijft.

Diegenen die nu verantwoordelijk zijn om dergelijke gangster gedurende jaren in onze samenleving verder vrij te laten rondlopen zonder in staat te zijn maatregelen te treffen zouden zelf uit onze samenleving moeten verwijderd worden om enkele maanden in een cel te kunnen nadenken op welke schandalige wijze ze het vertrouwen, dat de bevolking in hen stelde, hebben beschaamd en op welke schandalige wijze ze het belastinggeld van de gemeenschap, op oneigenlijke wijze, hebben verbrast.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

9 gedachten over “Men zegge het voort

 1. “Zo werd hij niet minder dan 17 maal betrapt onder een valse naam….”?
  Niet ondenkbaar dat hij dan ook 17 keer een leefloon ontvangt?

 2. Dat zal hier bij ons ook niet veel beter zijn zeker,hallo maggie de block???

  Het Nederlandse asielbeleid in een notendop

  NewToHolland.jpgMailtje. Niet zo veel aan toe te voegen. Spreekt weer helemaal voor zich dit: Beste GeenStijl. Sinds juni 2010 tot op heden woon ik anti-kraak via een woningvereniging in Nijmegen als student. De eerste paar maanden bleef ik maar post ontvangen van de vorige bewoners, een Turks gezin. Enkele malen zijn ze de post komen ophalen maar dat ging niet altijd even soepeltjes omdat de desbetreffende man amper Nederlands sprak en ik geen Turks. Daarnaast is het nogal vreemd dat de twee inwonende zonen van een anti-kraak huis een Audi R8 en dure BMW reden. In totaal heb ik van zes verschillende familieleden post ontvangen. Geloof me, dat is erg veel voor de gegeven woonruimte. De post bestond voornamelijk uit incassobureaus van verschillende instanties, tot wel 20.000 euro. Na alle post geretourneerd te hebben, blijf ik drie jaar na dato toch nog post ontvangen voor enkele. Ondanks de vele incassobrieven heb ik toch echt geen enkele deurwaarder aan de deur gehad. Blaffende honden bijten echt niet schijnbaar. Aangezien ik die mensen, gelukkig, nooit meer zie of zal spreken heb ik besloten een poststuk maar open te maken. Het betreft de intrekking van de verblijfsvergunning van een van de familieleden (pagina een, pagina twee). Die zijn in 2010 allang vertrokken naar Turkije vermoed ik, maar moeten NU pas Nederland verlaten. En daar krijgen ze ook nog eens 28 dagen de tijd voor (alsof 3+ jaar niet genoeg was…). Wat een falen van de IND en de verschillende incassobureaus, waaronder Intrum Justitia bijvoorbeeld… Groeten, F.
  Van Rossem | 16-11-13 | 09:30 | Link | 35 reacties

 3. Enne … wààrom wordt de ambassadeur van Agerije dan niet onmiddellijk aan de deur gezet???
  (Ergens persoonlijke belangetjes wellicht?)
  Eenvoudig toch!?

  Mààr ja daar is MOED voor nodig!!!

  En de Belgische autoriteiten munten alleen uit in LAFHEID, LAKSHEID en TOTALE ONBEKWAAMHEID!!!

  • Onderwerp: Fw: Nu wij nog!!!

   DOE HET!!!!!!

   Holland, waar 6% van de bevolking moslim is, verwerpt Nu multiculturalisme:
   De Nederlandse overheid is het beu te worden vertrapt door moslims en ziet af van haar jarenlange model van multiculturalisme, dat alleen de islamitische immigranten heeft aangemoedigd een parallelle en voor het land schadelijke samenleving te creëren.

   Een nieuw wetsvoorstel van de Nederlandse minister van Binnenlandse Zaken Piet Hein Donner aan het parlement op 16 juni luidt als volgt:

   De regering deelt het ongenoegen van het Nederlandse volk tegen de “model van een multiculturele samenleving in Nederland “en geeft uiting aan haar voornemen om vanaf heden terug zijn prioriteiten te richten op de fundamentele waarden van het ‘Nederlandse volk. In de nieuwe integratie-systeem, gaan de ‘Hollandse’waarden terug een centrale rol laten spelen en daarom houdt de regering zich niet meer aan het model van een “multiculturele samenleving.”

   De brief vervolgt:
   “Een strengere integratie is volkomen gerechtvaardigd, omdat het dat is wat de regering vraagt aan de bevolking. Deze nieuwe oriëntatie is absoluut noodzakelijk omdat de Nederlandse samenleving aan het afbrokkelen is in termen van identiteit en niemand voelt zich nog thuis in Nederland.

   Het nieuwe integratiebeleid zal veel meer eisen van de kant van de immigranten. Bijvoorbeeld, zullen immigranten noodzakelijkerwijs het Nederlands moeten leren en de Nederlandse overheid zal dwangmaatregelen nemen tegen immigranten die de waarden van het land negeren en het Nederlands recht ongehoorzaam zijn .

   De Nederlandse overheid zal ook stoppen met het geven van speciale subsidies voor moslims om zich te integreren (omdat ze het toch niet doen ), want volgens Donner, het behoort niet toe aan de regering en de publieke middelen om immigranten te integreren.

   Het wetsvoorstel voorziet ook in de oprichting van een wetgeving voor het verbod van gedwongen huwelijken en een wetgeving voor het opleggen van strenge maatregelen voor deze islamitische immigranten, die vrijwillig hun kansen op de arbeidsmarkt te verminderen, door simpelweg de manier waarop ze kleden.

   Meer specifiek zal de overheid een verbod op het dragen van gezicht bedekkende kleding, zoals de boerka en dat met ingang van januari 2014.

   Holland realiseert zich, misschien te laat , dat zijn multiculturele liberalisme de ‘Nederlandse origine’ alsmede ‘Nederlandse identiteit.’ aan het versmoren is.

   De toekomst België , Frankrijk en andere Europese landen kan heel goed worden gelezen in deze tekst!

   86% VAN INTERNET ZAL DEZE TEKST RONDSTUREN.
   DAT MOET 100% ZIJN!!! DOET U HET OOK!!!!!

 4. DIT IS ERNST !!!! ( ZEKER LEZEN)

  Beste mensen

  Wees vooral op uw hoede!!

  Dit is bittere ernst voor iedereen in Nederland , het begint nu ook in
  België!!!

  Momenteel worden in Nederland pakketjes bezorgd bij mensen die ze niet besteld hebben. De vaak platte pakketjes (games) worden ‘gewoon’ door de postbode in de brievenbus gestopt, je kunt ze dus niet weigeren. Op het pakje staat wel jouw adres, maar met een andere naam (van een niet bestaand persoon). Later op de dag belt er iemand bij je aan die zegt dat hij/zij het pakketje komt ophalen. Deze persoon geeft als reden dat het pakketje door een vriend(in) is besteld, maar dat deze vriend(in) het huisnummer niet goed heeft doorgegeven.

  GEEF HET PAKKETJE NIET MEE!!!

  Geef je het pakketje wel mee, dan ontvang JIJ na enige tijd een
  betalingsherinnering van de afzender, jij bent dan blijkbaar
  aansprakelijk voor de kosten… Vertel de afhaler dat je eerst contact
  opneemt met de afzender van het pakketje. De afhaler zal zonder morren vertrekken. Trap er dus niet in, ook al komt de afhaler geloofwaardig en overtuigend over… Ook de politie waarschuwt geen onbestelde pakketjes af te geven aan vreemden!

  Neem dus contact op met de afzender van het pakketje om het te
  retourneren en meld dit dan bij de politie op telefoonnummer: 0900
  8844.

  DIT BERICHT KOMT WEL DEGELIJK VAN DE GERECHTELIJKE POLITIE!!!
  Blijf op je hoede en geef geen onbestelde pakjes mee aan vreemden, dan is het snel afgelopen met deze laffe manier van frauderen!

 5. Zonder dat zé het echter weet, bevindt haar 9 jaar oude zoon zich in
  de kast in de slaapkamer.
  Dan komt haar man ineens onverwacht thuis en de vrouw verstopt haar minnaar in de kast samen met het jongentje.
  Het kleine jochie zegt: ‘Donker hier!’
  De man antwoordt: ‘Ja, dat is het zeker.’
  Zegt het jongentje: ‘Ik heb een voetbal.’
  De man: ‘Dat is fijn voor je.’
  Het ventje: ‘Wil je hem kopen?’
  De man: ‘Nee, dank je.’
  Het jongentje: ‘Mijn vader staat daar hoor!’
  De man: ‘Oké, oké, hoeveel?’
  Het jongentje: ‘250 Euro.’
  In de weken daarop gebeurt het weer een keer dat het jongentje en de minnaar samen in de kast komen te zitten.
  Het kleine jochie zegt: ‘Donker hier!’
  De man zegt: Ja, Dat is het zeker.’
  Het ventje zegt: ‘Ik heb een paar voetbalschoenen.’
  De man herinnert zich de vorige keer en vraagt:’Hoeveel’?
  Het jochie: ‘750 Euro’
  De man: ‘Oké.’
  Een paar dagen later zegt de vader tegen zijn zoon:
  ‘Pak je voetbalschoenen en je voetbal want we gaan een potje voetballen buiten op het gras.’
  Het zoontje = zegt: ‘Dat kan niet, ik heb ze verkocht.’
  Zijn vader vraagt: ‘Wat? Voor hoeveel heb je ze verkocht dan?’
  Het jochie: ‘Voor 1.000 Euro!’
  Zijn vader: ‘Dat is veel te veel! Je hoort je vriendjes niet teveel te
  vragen! Dat is veel meer dan die bal en schoenen kosten! Ik neem je mee naar de kerk, dan kun je daar alles opbiechten aan de pastoor.’
  Ze gaan naar de kerk en de vader brengt zijn zoon naar de biechtstoel, laat hem naar binnen gaan en sluit het gordijn achter hem.
  Het jongentje zegt: ‘Donker hier!’
  Zegt de pastoor: ‘BEGINT NIE Hé !!!!!!’

 6. En wellicht is dit geval een geval onder VELE!!!

  Misschien dergelijke individus gewoon gaan afleveren bij de EU????
  De President zal in zijn nopjes zijn bij zoveel eerbetoon!

  Het zijn tenslotte toch HUN beschermelingen!!!

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Uit hoofde van mijn beroep heb ik enkele duizenden “Bevelen” uitgereikt in opdracht van DVZ. Tijdens de administratieve aanhouding werden er foto’s en vingerafdrukken van de illegaal genomen. Uit de resultaten enkele dagen later bleek meestal dat de betrokkenen over meerdere aliassen beschikten en meerdere malen wegens delicten waren opgepakt. Tijdens het fouilleren werden de geldmiddelen genoteerd, als deze dan enkele dagen later weer werd opgepikt bleek deze dan meestal over een aanzienlijk bedrag aan geld te beschikken, zonder enige verklaring. Soms werden er ook afschriften gevonden van overboekingen naar hun land via de Western Union Bank.

Reacties zijn gesloten.