Men zegge het voort

Aankondiging FreddyBijdrage nr. 1000

Het is wel reeds wat weken geleden maar in de bijdrage nr 973 van 24 en 25 mei schreven we dat we er zouden mee ophouden als bijdrage 1000 bereikt werd. Het streelde onze ijdelheid dat nogal wat lezers vroegen om er toch niet volledig mee te stoppen. We hebben dan ook beslist om nog een bepaalde tijd door te gaan maar wel met dien verstande dat het aantal bijdragen merkelijk zal dalen en dat de bijdragen geen datum meer zullen dragen maar wel een nieuw volgnummer en dit te beginnen met A1.Daarna komt A2 enz.

De 1000 vorige bijdragen blijven zonder enige uitzondering beschikbaar voor onze lezers. Graag willen we de regelmatige lezers nogmaals bedanken voor hun vertrouwen. Ook wil ik ook de opstellers van nageltjes.be en golfbrekers.be bedanken omdat ze op regelmatige wijze onze teksten gedurende de voorbije maanden hebben overgenomen. Het doet steeds deugd te kunnen vaststellen dat de geleverde inspanningen en de tijd die eraan werd besteed om al deze bijdragen te schrijven niet verloren ging.

Daarom nogmaals dank aan iedereen en hopelijk houden we het nog een tijdje vol, maar dan op minder regelmatige basis.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

3 gedachten over “Men zegge het voort

  1. Waarom ermee stoppen??? Is er iets mooier dan uw ei kwijt te geraken en vele mensen het gevoel te geven dat ze niet alleen staan.
    Zwijgen is instemmen….Daarom duizendmaal bedankt.

Reacties zijn gesloten.