Men zegge het voort

Aankondiging FreddyOverheid moet moedig zijn en nodige beslissingen nemen!

Iedereen die over een minimum aan gezond verstand beschikt begrijpt dat het zo niet verder kan met het bepamperen van de vreemdelingen. Door enorme blunders van vroegere beroepspolitiekers zijn we in een straatje verzeild geraakt waar we zo snel als enigzins mogelijk is terug uit moeten geraken.

Wie zou mij kunnen verplichten om de restaurantrekening te moeten betalen van een vreemdeling die in mijn dorp is komen eten en ongevraagd ons land is binnengekomen? Waarom zou ik zijn verblijf in het plaatselijk hotel moeten betalen?
Iedereen begrijpt dat ik in geen enkel geval zijn tandverzorging bij de plaatselijke tandarts voor mijn rekening zou moeten nemen. Maar dit blijkt plots allemaal te kunnen wanneer men graait in de anonieme pot van de gemeenschappelijke belastingen.

Deze nonsens moet stoppen en dringend. Aan het Sinterklaasspelen voor vreemdelingen die hier ongevraagd zijn neergestreken en die niet zelf in hun onderhoud kunnen voorzien moet dringend een einde komen. De misbruiken zijn legio en de totale rekening blijft maar stijgen. Het heeft geen zin om ambtenaren te blijven betalen om hier en daar een lek te dichten. Men moet gewoon de waterleiding afsluiten.

Maar we moeten dit doen op een beschaafde wijze. Daarom zou ik als overheid aan alle vreemdelingen in dit land, die van welke uitkering of uitkeringen ook leven, het volgende willen zeggen:

de huidige prijsuitdeling wordt nog voortgezet tot het einde van dit jaar maar vanaf 1.1.14 is het GEDAAN !
Indien U in uw eigen onderhoud niet kan voorzien keert U best terug naar uw geboorteland; land van herkomst of welk land dat U ook kiest. Wij hebben voldoende lange tijd ons best gedaan maar kunnen dit niet langer volhouden.

Als laatste blijk van onze gulheid willen we U nog een gratis bus, trein of vliegtuigticket betalen naar de bestemming van uw keuze.
Mochten wij U echter, na uw vertrek, nog ooit aantreffen in ons land zonder geldige papieren dan is een langdurig verblijf in de gevangenis uw lot. Wij danken U voor uw begrip.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever