Men zegge het voort

Aankondiging FreddyWanneer gaan de kiezers nu eens eindelijk wakker worden?

Bijna dagelijks stel ik vast dat ons land een “failed state” aan het worden is. Ben ik nu de enige om dit te moeten vaststellen en heeft de meerderheid van onze bevolking geen oog meer voor de realiteit?

Iedereen kan toch vaststellen dat onze overheidsinstellingen niet meer werken, hopen geld kosten en grotendeels corrupt zijn. Omdat de overheid niet meer “correct” en “voor iedereen” werkt is het nu blijkbaar normaal geworden als iemand iets van de overheid nodig heeft, b.v. een bouwtoelating, dat hij U aanklampt met de vraag “kent gij iemand?”. De overheid werkt nog maar alleen voor de vrienden van de overheid . Onze overheid is nu reeds enkele generaties in handen van de 3 zogenaamde correcte partijen die zelf in handen zijn van telkens een dozijn families waar de macht van vader op zoon of dochter wordt doorgegeven.

Ieder van deze partijen beschikt over een vakbond waarmede in de loop der tijd misdadige afspraken werden mee gemaakt zoals b.v. het recht om GEEN rechtspersoonlijkheid te moeten hebben. Hierdoor kunnen vakbonden iedere tegenpartij op de knieen krijgen door steeds maar méér, en dikwijls totaal onterecht, te eisen.

Dat de meeste arbeiders en bedienden blijkbaar nog niet hebben begrepen dat die bonden hun steeds maar stijgende eisen kunnen waarmaken tot op het ogenblik dat alles plots stopt is me een raadsel. Zo laten de beroepspolitiekers nog steeds maar toe dat die bonden hun fataal werk mogen verder zetten. Zo worden de grootste en mooiste wereldbedrijven die voor de toekomst van een groot gedeelte van onze bevolking zouden kunnen zorgen de ene na de andere uit ons land gestampt. Na Renault (Vilvoorde) kwam General Motors Opel (Antwerpen). Daarna was het de beurt aan Ford (Genk) en nu weer Caterpillar (Gosselies).

Jaar na jaar werd er gestaakt en geëist. En nu hebben de Amerikaanse eigenaars beslist dat het GEDAAN is. Niemand laat graag zijn bezittingen achter in een ander land maar als het nu eenmaal totaal onbewoonbaar is geworden blijft er geen andere keuze over.

Het smerigste is dan wel dat die bonden nu nog durven roepen dat het de fout van de kapitalistische eigenaars is die aan de basis van dit zoveelste sociale drama liggen. Niets is minder waar. Maar van de meeste  beroepspolitiekers of vakbondsleiders moet men nooit op veel eerlijkheid of correctheid rekenen.

Feit is dat we maand na maand productieve jobs verliezen en er onproductieve (controleurs, inspecteurs, parkwachters en ander goed bedoeld breigoed) bijkrijgen.

Deze evolutie zal ons nu steeds sneller en sneller fataal worden. De beroepspolitiekers beloven steeds minder belastingen maar het worden er steeds meer. Ze beloven méér transparantie maar alles wordt steeds méér en méér troebel, onduidelijk en oncorrect. Ze beloven een beter leven voor iedereen maar maken onze samenleving steeds meer ondragelijk.

De laatste jaren heeft men onze samenleving meer en meer verzuurd door het ongelimiteerd toelaten van vreemdelingen die hier niets te zoeken hebben. In tegenstelling tot de duizenden arme Vlamingen die jaren geleden naar de VSA trokken om er te gaan WERKEN en hun brood te trachten te verdienen, door zich aan te passen aan de taal en de gewoonten van het gastland doen onze huidige nieuwe bezoekers juist het omgekeerde. Meestal werken ze niet maar komen profiteren van onze sociale door onze ouders en grootouders georganiseerde sociale voorzieningen. Zich aanpassen en onze taal leren is niet aan hen besteed. Integendeel beginnen ze meer en meer te eisen dat we ons aan hen gaan aanpassen. Gelet op hun hoog nataliteitscijfer is het duidelijk dat onze kinderen en zeker onze kleinkinderen zullen moeten gaan uitvoeren wat zij zullen bevelen. Is dit nu werkelijk wat onze autochtone bevolking of wat er nog van rest wenst?

Beste lezers, de volgende verkiezingen van 2018 (Gemeente) en 2019 (Nationaal) zullen de ALLERLAATSTE kans zijn die U zal hebben om het tij nog te doen keren.
Straf die drie partijen die ons land naar de totale vernieling hebben gebracht nu eens eindelijk af en schenk uw stem eens aan diegenen die nooit een eerlijke kans hebben gekregen om het beter te mogen doen. Besef dat iets zoals het “cordon” een soort misdaad is en dat deze misdaad aan de basis ligt van veel van uw huidige problemen. De stijgende criminaliteit en de onbetaalbaarheid van het stijgende aantal vreemdelingen zijn er maar enkele voorbeelden van. Wees eens moedig en laat U niet meer bedriegen door steeds nieuwe beloften van diegenen die ze nooit hebben gehouden.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

P.S.: Volgende bijdrage: Waar staan we nu met VLM?

1 gedachte op “Men zegge het voort

  1. Heb U overal gevolgt in uw doen en laten. Hoop maar dat ge met uw leeftijd nog lang kunt blijven strijden .
    V L M mag nooit verdwijnen
    groeten van Paul Donné, schoonbroer van Luc SOBRY Oud luchtvaart commandant.

Reacties zijn gesloten.