Men zegge het voort

Aankondiging FreddyLiefste Kindjes,

Onderstaande tekst schreef Bompi op maandagmorgen en stuurde deze tekst naar enkele “intimi” zonder hem echter op het Internet te zetten.
Men weet maar nooit welke gekke bokkensprongen onze rechtbanken soms kunnen maken. Maar nu is het zover. Lees maar goed wat ik enkele dagen geleden schreef toen ik nog niet wist dat “de rechters” vandaag hebben vastgesteld dat “uw doosje” hun beslissing met enkele dagen voorsprong heeft geklopt!! Proficiat schatjes !!!!!


20 juni 2016
Dank U wel lieve kindjes voor dit mooie verjaardagsgeschenk !

Zoals U weet, schatjes, was het gisteren 19 juni de verjaardag van Bompi. Maar dit jaar viel die dag op een zondag. En dan werkt “de post” niet. Daarom bracht de postbode slechts hedenmorgen het doosje dat U me hebt opgestuurd met mijn verjaardagsgeschenk. Toen ik het doosje in ontvangst nam dacht ik eerst dat het een fopdoosje was omdat het zo goed als niets woog. Maar nadat ik de mooie geel-zwarte strik had losgemaakt vond ik in het doosje een kleine omslag met daarin een kaartje. Op dat kaartje had U zes letters aangebracht:

V.L.M.  R.I.P

Toen begreep ik dat U me werkelijk wilde verrassen op de dag dat ik 78 kaarsjes mocht uitblazen. Bompi wist reeds méér dan één jaar dat dit kaartje vast en zeker zou verzonden moeten worden maar er is steeds een groot verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Uiteindelijk hebben jullie me uit die onzekerheid verlost.

Laten we van deze dag geen feestdag maken maar een dag van bezinning. Laat onze gedachten gaan naar die paar honderden medewerkers van VLM-Belgie en VLM-Nederland die door en door bedrogen werden door oplichters; advokaat plus raadgever en een totaal falende justitie. Laat ons medelijden gaan naar die honderden leveranciers die voor miljoenen euro’s werden bestolen en de duizenden reizigers die in het volste vertrouwen tickets betaalden die, zoals we meermaals schreven, totaal waardeloos zouden blijken te zijn. We herhalen het tot vervelens toe dat die toegestane WCO de doodsstrijd onnodig verlengd heeft en de uiteindelijke schade aanzienlijk heeft vergroot. Hopelijk, en zoals het in een niet corrupt land zou moeten gebeuren, zullen de schuldigen zwaar worden gestraft. Maar in België weet men nooit.

Bompi heeft reeds gedurende vele vele jaren moeten vaststellen dat wij inderdaad in een door en door corrupt land leven.

Bompi heeft reeds DRIEMAAL een succesvolle luchtvaartonderneming op de kaart gezet en telkens werd het me ontstolen door de toenmalige corrupte ambtenaren van het Bestuur der Luchtvaart. Aangezien die nu blijkbaar, juist zoals het vroegere SABENA, het strijdperk hebben verlaten ga ik trachten om het nog eens een vierde, en beslist laatste maal, te proberen.

Daarover hopen we U snel méér nieuws te kunnen brengen.

Men zegge het voort…

Freddy Van Gaever

Lees ook: VLM Airlines failliet verklaard

VLM Airlines is failliet, oprichter wil bedrijf weer overnemen

VLM Airlines is failliet

3 gedachten over “Men zegge het voort

 1. Volledig off-topic, maar momenteel zit de oostkust helemaal onder een “donder-&-bliksem-gebied -met-véél-wind”…. een écht beestenweer nadat wij, een zomers-weertje gekend hebben gedurende de “klare-dag”.
  De éne bliksem is nog maar pas-verschenen… (zonder gedonder) of… de volgende is dààr al…
  Onze Golfbrekersvriendin Anna mag uiterst tevreden zijn om haar vakantie onderbroken te hebben ; eigenlijk, voor haar wél spijtig want zij mist aldus wel “wat ik bedoelde met een beestenweer” –> het komt op zoals het “vliegend sch***, maar…verdwijnt opnieuw even vlug…spijtig voor degenen die “te voet, of… met de fiets” onderweg” zijn, zij krijgen “de volle smeet” 🙁
  Men kan het volgen op de site: “Lightningmap” . 😉 en goddank voor degenen die veilig thuis zitten, ;-( voor degenen die op deze ogenblikken nog onderweg zijn.

  • Victor,

   derde keer goede keer, hoop ik. Ik heb je al twee keer geschreven dat ik nog veilig en wel in Zeebrugge zit. Je zelfs het adres gegeven waar je me kan vinden. Ik heb dat ‘Beestenweer’ zoals jij het noemt niet gemist en er in een reactie bij Boris Johnson naar verwezen en je daarin zelfs vernoemd.
   Het moet je ontgaan zijn.

   Ik krijg de indruk dat je in de veronderstelling leeft dat ik jullie wijs maakte dat ik een maand vakantie nam in Zeebrugge. Maar weet je, mijn man heeft de laptop meegesleurd en vermits er buiten Antwerpen ook wifi bestaat krijg je me te lezen.

 2. Ik moet me enorm verontschuldigingen tegenover F.Van Gaever,had een totaal verkeerd beeld van deze politicus doch na het lezen van zijn boeken; is dit een persoon met kennis van zaken, hart en ziel.
  Welgemeend excuus.

Reacties zijn gesloten.