Men zegge het voort

Aankondiging FreddySommige vakbondsleiders gedragen zich als ziekelijke dictators!

Zojuist vernemen we dat de Waalse socialistische overheidsvakbond het initiatief neemt voor nieuwe en zinloze herrie.
Deze vakbond wil de resultaten van het interprofessioneel overleg niet meer afwachten en heeft beslist om voort actie te gaan voeren.

De andere overheidsvakbonden laten zich op sleeptouw nemen en zullen mee in de nieuwe acties stappen. Ook de Vlaamse vakbonden uit de openbare sector doen mee!
Hun eisen zijn, zoals meestal het geval is, totaal van de pot gerukt. Volgens deze krachtpatsers van ziekelijke eisenpakketten mag de overheid, lees de ophoesters van de belastingen, niets veranderen aan de pensioenen of aan het statuut van het overheidspersoneel. Ook moet het personeelsbestand behouden blijven.

Daarenboven mag er niet gesneden worden in de werkingsmiddelen laat staan dat er sommige zouden geschrapt worden. Er mag ook niet geraakt worden aan de indexaanpassingen waarover we in een vorige bijdrage schreven dat die inderdaad zinloos zijn. De regering mag ook geen besparingen doorvoeren door overheidsbedrijven of diensten te privatiseren of m.a.w het soms duidelijk verbrassen van belastinggelden door de vakbonden moet een permanent karakter verkrijgen!

Indien het zo verder gaat zullen deze “dikke nekken” van vakbondsleiders over enkele maanden mogelijkerwijze gaan eisen dat hun leden permanent mogen thuis blijven en hun loon gewoon door de belastingbetalers moet opgestuurd worden zonder verdere verplichting van het beschermde vakbondslid-ambtenaar.

We kunnen het niet meer begrijpen hoe het in ons land nog mogelijk blijft dat dergelijke onverantwoordelijken hun zinloze en ziekelijke acties kunnen blijven verder zetten. Deze zogenaamde “leiders” hebben alle zin voor redelijkheid reeds lang verloren en drijven ons land meer en meer naar de afgrond.

Het wordt tijd dat de regering nu eindelijk eens haar verantwoordelijkheid zou nemen en beslissen dat iedere ambtenaar die niet tevreden is met zijn huidige, meestal reeds gepriviligeerde toestand, en die in staking zou gaan stante pede zijn overheidsbetrekking zou verliezen en nooit meer in de toekomst op gemeenschapskosten kan in dienst genomen worden.

Dergelijke moedige beslissing is de enige zinvolle mogelijkheid om deze steeds toenemende vakbondsonzin eindelijk te doen stoppen.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

5 gedachten over “Men zegge het voort

  1. dat is het wat moet gedaan worden.president reagan heeft al de verkeersleiders in amerika ontslagen en mochten ook nooit meer werken voor de overheid in het begin vervangen door het leger tot er nieuwe opgeleid waren .ze hebben toen hun vakbondsleiders bijna vermoord met hun surrealistische eisen .maar wie gaat dat hier durven.

  2. We moeten proberen een vakbond op te richten voor islamterroristen. Als dat lukt gaan ze gegarandeerd in staking en zal het gedaan zijn met aanslagen plegen.

  3. Al die vakbondbonzen met hun vet lijf en opgeblazen kop en nek …….in een oranje kleed …… met achter hun een lid van de nieuwe regering …..wie droomt er mee ?…… laat je volledig gaan en …. geniet !

Reacties zijn gesloten.