Men zegge het voort

Aankondiging FreddyGeen twee zonder drie!

Veertien dagen geleden schreven we onze eersre bijdrage over EBOLA. Vandaag bevinden we ons is Zuid-Frankrijk en hebben de voornaamste krant van deze streek de “Sud Ouest” gekocht. Op de frontpagina lezen we in koeien van letters “Doit-on avoir peur d’Ebola?”. Op pagina twee en drie uitgesmeerd over de hele lengte van beide pagina’s “L’Etat d’urgence décrété pour contrer Ebola“. Er is dus héél veel veranderd op 14 dagen tijd. De voornaamste vaststelling van de laatste 24 uur is wel dat een land zoals Nigeria, waar het eerste slachtoffer slechts een week geleden werd genoteerd, inmiddels reeds 2 doden te betreuren heeft en 13 nieuwe en bevestigde gevallen! Daarom werd in dit land met méér dan 100 miljoen inwoners zeer snel de noodtoestand uitgeroepen.

Alhoewel er weinig kans bestaat dat onze beroepspolitiekers onze bijdragen lezen willen we er toch nog eens op wijzen dat naar onze mening, met onmiddellijke ingang, men alle vluchten zou moeten verbieden van en naar landen waar het virus is opgedoken.

De toestand is nu te ernstig geworden om niet in te grijpen. Eveneens zou men, zoals we vorige week schreven, iedere persoon die uit één van die landen komt en ons land wil binnentreden moeten verplichten om onmiddellijk een medisch onderzoek te ondergaan om te kijken of ze niet besmet zijn. Indien er nu één zaak is waar het verantwoord zou zijn dat de overheid die kosten voor haar rekening neemt is het wel in dit geval. We kunnen niet begrijpen dat onze kranten de dag van vandaag nog steeds méér aandacht blijken te besteden aan de aan- of verkoopsommen die voor beroepsvoetballers worden betaald. Wij zijn geen beroepsjournalist maar hebben toch reeds weken begrepen dat het ebolaprobleem onze volledige aandacht zou moeten krijgen. Er is geen haar op ons hoofd die meent dat dit dodelijke virus snel uit de aandacht zal verdwijnen. Integendeel we verwachten nu véél internationale beslissingen* dienaangaande gedurende de volgende dagen.

Men zegge het voort,

09.08.2014  –  Freddy Van Gaever

* Nvdr:  De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) gaf eergisteren deze persmededeling:

3 gedachten over “Men zegge het voort

  1. Feit is dat Dewinter reeds een brief schreef aan de “bevoegde instanties”. Toch eigenaardig dat zijn vragen en aanbevelingen weer niet ernstig genomen worden. De dag dat men hier het eerste slachtoffer van ebola ontdekt zal het tropisch instituut in Antwerpen weer de kastanjes uit het vuur moeten halen. Het kot zal dan weer te klein zijn, helaas te laat.

  2. Hierna 2 bruggetjes die een totaal andere kijk geven op de ebola epidemie, en de gevolgen ervan, of beter gezegd het misbruik dat er zal van gemaakt worden om onze maatschappij verder te doen evolueren i n de richting van de EUSSR. In de USA is men er al volop mee bezig.
    Het feit dat over de in de bruggetjes behandelde aspecten, in klassieke media een oorverdovende stilte heerst , zegt meer dan genoeg.

    http://henrymakow.com/2014/08/Ebola-another-illuminati-psyop.html
    http://ateutyoshin.wordpress.com/2014/08/05/aids-and-ebola-viruses-were-man-made-san-francisco-medical-research-foundation/

Reacties zijn gesloten.