7 gedachten over “Meldpunt nepracisme

 1. Aan dat katholieke PX symbool te zien moet God dan toch een katholiek zijn. en zijn dienaar een zwarte. Wat een schok voor dat lid van die fel anti-katholieke Klu-Klux-Klan en Nederland. Daar worden ze stante pede atheïst.

  • God zelf is ook zwart, immers hij maakte de mens naar zijn gelijkenis, en we stammen vlg Links allemaal uit Afrika.

 2. Meer racisme in het Nieuwsblad vandaag:

  De stad Brugge wil dat het wilde dier (de zwarte zwaan), waarvan niemand weet hoe het een paar weken geleden in Brugge terechtkwam, uit de binnenstad verdwijnt. ‘Het gaat om een exotische soort die niet thuishoort tussen de witte zwanen, die hier al honderden jaren wonen. We kunnen niet zomaar elk dier toelaten op de Brugse reitjes’, zegt burgemeester Renaat Landuyt (SP.A). ‘Net zoals een stad onkruid moet bestrijden, moet het ook zijn dierenbestand beheren. Dat is niet alleen nodig om de kwaliteit van het water op peil te houden, maar ook om een eeuwenlange traditie in ere te houden.

  • Fikken heeft er deze morgen ook bij zitten grijnslachen, beste Raymond, maar toch… moet ik ditmaal een “sos” gelijkgeven: Het Past NIET !
   De reden is héél eenvoudig omdat die zwanen géén “sieraad” zijn voor Brugge, maar… een eeuwigdurende straf (èn schande) dat zij gekregen hebben van Maximilliaan l, wegens… moord op Reinier Lanckhals, de keizerlijke TAXENinner.
   Het verband is duidelijk: lange hals & zwanen.
   Helaas sinterklaas… zou zijn partij beter dezelfde mening hebben over “zwart dat niet past in een witte gemeenschap dat HIER al eeuwenlang verblijft”… het leven in dit onlandje zou er wel duizendmaal aangenamer-tot-leven zijn.

 3. Een zwarte zwaan is niet toegelaten tussen de witte zwanen maar gekleurde mensen mogen wel

Reacties zijn gesloten.