Meldpunt asieloverlast

Theo Francken cursus2Met de website www.vlaamsbelang.org/meldpunt wil het Vlaams Belang de asieldoofpot openen. Via een invulformulier kunnen burgers elke vorm van asieloverlast melden. Hiermee wil de partij de vele burgers, die vaak beducht zijn om in de openbaarheid te treden met dergelijke klachten en verzuchtingen, de kans geven hun grieven (anoniem) te delen en mee te helpen aan het in kaart brengen van het probleem. De bedoeling is niet alleen een luisterend oor te bieden, maar met de gegevens ook politiek te handelen.

Knack

3 gedachten over “Meldpunt asieloverlast

  1. Dat was de schooljuf van het Francken-migranten -schooltje , die les gaf in correct-flirten voor Dummies . De Juf heeft de minister dringend gevraagd om een onderhoud onder vier ogen voor het bespreken van een paar knelpunten .Na hun “niet” opgelegde praktijk-ervaring tijdens de speeltijd , waren er toch enige misverstanden opgedoken die voor verbetering vatbaar zijn. Nietemin was de Juf fier over het geboekte resultaat , zij hoorde duidelijk “dankuwel”

  2. Nu even serieus … Het kan toch niet dat dit soort kultuur geen onderscheid kan maken tussen goed en kwaad
    1 ofwel het is gewoon krapuul
    2 ofwel trekt hun kultuur op geen fluit en kunt ge met die UNTERMENSCHEN niets aanvangen . Terugsturen die “jannekesnest’

Reacties zijn gesloten.