11 gedachten over “Mededeling van het Min. van Volksgezondheid

 1. En mocht hij BOVEN de 15 cm blijken, worden ze verzocht de belgische driekleur om hun geslachtsdeel te binden.

 2. Dat was even schrikken . Ik heb onmiddellijk vaststellingen gedaan en tot mijn groot genoegen hoef ik niet met een Belgisch vlag rondrijden. Ik heb zelfs nog overschot !!

 3. Omdat ik geen voetbalfan ben, doe ik niet mee aan die stomme rage. Geef ik nu een verkeerde indruk?

  • Wes,
   Ik ook niet, er zijn leukere dingen in het leven dan aan dergelijke bullshit je tijd te verknoeien.
   Het is wel lachen geblazen zoveel domme lullen te zien rondrijden, ha ha ha ha.

 4. Ik wist niet dat er zovele Belgen onder de 15 cm bleven

 5. De smeerlappen! De facto ben ik dus om principiƫle redenen enkele weken op het openbaar vervoer aaangewezen.

 6. Ik vind een dergelijke tekst uw blad onwaardig ! Het is niet omdat onze zeden totaal verwilderd zijn, dat u die van alle beschaving ontdane trend ook moet volgen. Dit is de eerste – en ik hoop de laatste keer – dat ik me aan uw blad erger.

  wim

   • Er is humor en humor … laag bij de grondse humor en intelligente humor. Ik reken dit artikeltje bij de eerste soort, en blijf er bij dat dit uw stek onwaardig is. Vlaams nationalisten zijn beschaafd !

    wim

    • Vertel dan eens een intelligente mop Wim ipv hier te komen zagen.

    • OK Wim , ik zou het dan intelligente laag bij de grond humor noemen . Ge zou toch niet willen dat Golfbrekers zijn naam gaat veranderen in “Humorbreker” Moeten wij dan “altijd” ernstig zijn? Het is niet de eerste maal dat bedoeld mannelijk orgaan het onderwerp wordt van “humor” . Ik ken ook een bepaald volk die volgens hun normen ook beschaafd zijn , altijd even ernstig nooit eens goed kunnen lachen , behalve misschien als het om “jodenmoppen” gaat .

Reacties zijn gesloten.