Mark Dice was weer op pad

We hebben in het verleden af en toe bericht over de lichtgelovigheid der VSA-burgers. Mark Dice neemt regelmatig de proef op de som en naait hen een oor aan. Zoals uit deze beelden mag blijken.

Hier gaat hij met een petitie op pad om de telefoon van Tucker Carlson (Fox News) te laten uitschakelen.

We citeren enkele zinnen:

“Dit is de volgende stap bij het doen zwijgen van deze mensen. We krijgen hen weliswaar weg uit de sociale media, maar ze hebben nog altijd een telefoon. We willen dus hun telefoon laten afsluiten… Hij (Tucker Carlson) twijfelt aan dr. Fauci (de Amerikaanse Van Ranst), doet de mensen over talrijke zaken twijfelen en vragen stellen… dus gaan we proberen zijn telefoon uit te schakelen…. Hij zegt zaken zoals dat Black Lives Matter een gewelddadige beweging is… Zouden mensen als hij wel zoiets mogen zeggen?… “

Enz… enz…

Merkwaardig is wel dat het linkse front daarin trapt en vlotjes de zgz. “petitie” ondertekent. Als Mark Dice zelfs hier, in de Antwerpse Kempen, bekend is voor zijn politieke mening en hilarische straatacties… zou men er toch kunnen vanuit gaan dat hij in het “Great America” berucht is voor zijn rechtse insteek.

Mark Dice beschrijft zichzelf als een media-analist en schrijver, die “linkse gekken en hun manipulatie van de poco media” ontmaskert.

Een voorbeeld van Tuckers spottende én rake vorm van journalistiek. We kunnen ons levendig voorstellen dat er nogal wat linkse rakkers hem tussen hun boterham zouden willen leggen.

We vertalen de intro:

“Als u denkt aan Amerikaanse staten die het noorden kwijt zijn in de onpeilbare put van het linkse gedachtengoed, dan denkt u wellicht aan Vermont, dat fracking verbood ondanks het feit dat er in heel Vermont geen enkele olie- of gasbron te vinden is. Of u denkt aan Massachusets waar quasi elke vorm van menselijk plezier sinds tientallen jaren of zelfs eeuwen verboden is. Of u denkt aan California dat nu mensen betaalt om transgender te worden…”

Ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan